Ολοκληρώθηκε το σενάριο της ταινίας Uncharted

Η επερχόμενη ταινία που θα βασίζεται στο Uncharted franchise, απέκτησε ολοκληρωμένο σενάριο, ή τέλος πάντων το πρώτο draft. Ο Joe Carnahan, σκηνοθέτης, παραγωγός και σεναριογράφος, με μία ανάρτηση του στο Instagram, ενημέρωσε το κοινό των gamers και σινεφίλ, ότι παρέδωσε το σενάριο της ταινίας. Μάλιστα επισύναψε και την παρακάτω φωτογραφία για του λόγου το αληθές. Ο ίδιος φυσικά

εκθειάζει τη δουλειά του (αν δεν παινέψεις το σπίτι σου…). Το πιο ενδιαφέρον σχόλιο του πάντως ήταν ότι πρόκειται για μία ταινία αντι-Ιντιάνα Τζόουνς!

Η φιλμογραφία του Joe Carnahan περιλαμβάνει τη βραβευμένη ταινία The Grey (Liam Neeson), όπως και την εκπληκτική σειρά The Blacklist (James Spader), ενώ έχει αναλάβει και το επερχόμενο Bad Boys For Life (Will Smith, Martin Lawrence), οπότε σίγουρα αποτελεί καλή επιλογή. Τώρα το μόνο που μένει είναι να διαλέξουν και το cast της ταινίας. Θυμίζουμε ότι έχουν πέσει ονόματα στο τραπέζι όπως Mark Wahlberg, Robert DeNiro, Joe Pesci, Amy Adams, και Scarlett Johansson, χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί κανένα ακόμα.

The post Ολοκληρώθηκε το σενάριο της ταινίας Uncharted appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα