Νούμερα που ζαλίζουν! Παραπάνω από 144 εκατ. copies και 75 εκατ. users το μήνα στο Minecraft!

Μπορεί το PUBG τους τελευταίους μήνες να έχει αποκτήσει τον τίτλο του «φαινομένου», όμως ένα άλλο «φαινόμενο» από τον κόσμο του gaming συνεχίζει να κάνει τρελά νούμερα και να μας… ζαλίζει. Ο λόγος φυσικά για το Minecraft, το οποίο συνεχίζει να γιγαντώνεται! Ενδεικτικό είναι ότι μέχρι τον Δεκέμβριο του 2017, το παιχνίδι που την τύχη του ορίζει πλέον η Microsoft, έχει καταφέρει να ξεπεράσει τα 144 copies σε όλα

τα platforms που έχει κυκλοφορήσει. Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις, το Minecraft διαθέτει 75 εκατομμύρια active users. Όπως αντιλαμβάνεστε η Microsoft θα συνεχίσει την υποστήριξη του γνωστού retro-building game, καθώς στόχος είναι να ενδυναμώνει την βάση χρηστών του, προσελκύοντας συνέχεια νέους παίκτες. Για αυτό και αυτή την άνοιξη θα κυκλοφορήσει το Aquatic update, αλλά και το Super Duper Graphics Pack, το οποίο θα κάνει ακόμη πιο πλούσιο τον κόσμο του γνωστού παιχνιδιού. Παράλληλα, η Microsoft εργάζεται ανελλιπώς για να ενοποιήσει ακόμη περισσότερο την ήδη τεράστια community του Minecraft, μέσω του cross-platform play που πραγματοποιείται με την προσθήκη του Better Together update.

The post Νούμερα που ζαλίζουν! Παραπάνω από 144 εκατ. copies και 75 εκατ. users το μήνα στο Minecraft! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα