Νέο trailer για το Toki!

Το Toki ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Nintendo Switch στο τέλος της χρονιάς! Η retrocollector edition του θα κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου στην Ευρώπη, ενώ η ψηφιακή έκδοση του παιχνιδιού θα διατεθεί σε όλο τον κόσμο από το Nintendo eShop στις 4 Δεκεμβρίου.

Το cult

2D action platform game, που κυκλοφόρησε αρχικά το 1989 στις αίθουσες των arcades, γοήτευσε μια ολόκληρη γενιά παικτών με τη δυσκολία του. Το remake αυτού του κλασσικού arcade σχεδιάστηκε ξανά από το μηδέν και ενορχηστρώθηκε από τους Philippe Dessoly και Pierre Adane, τους αρχιτέκτονες της πρώτης μεταφοράς του παιχνιδιού στην Amiga τη δεκαετία του 1990.

Η Retrocollector edition θα περιλαμβάνει τα εξής:

Την εμπορική έκδοση του παιχνιδιούΈνα μίνι arcade κουβούκλιο στα χρώματα του παιχνιδιού για να υποδεχτεί στην οθόνη του Nintendo Switch!Ένα αποκλειστικό Toki comic 16 σελίδων, με μια πρωτότυπη ιστορία που σχεδίασε ο Phillipe Dessoly2 αφίσες1 σελίδα με αυτοκόλλητα

Η ιστορία του Toki

Ο Toki ο πολεμιστής ζούσε ήσυχα στη ζούγκλα με την αγαπημένη του, την Miho. Από το πουθενά εμφανίστηκε ο τρομακτικός μάγος βουντού Vookimedlo και ο απαίσιος δαίμονας Bashtar, ο οποίος απήγαγε την Miho και μεταμόρφωσε τον κακόμοιρο Toki σε χιμπαντζή! Δυστυχώς για την αγαπημένη του, ο πολεμιστής μετατράπηκε σε ένα τριχωτό, ληθαργικό πίθηκο…

Ο πρώην πολεμιστής πρέπει να συνηθίσει την νέα του μορφή και, χωρίς τα παραδοσιακά του όπλα, να χρησιμοποιήσει τα πανίσχυρα σαγόνια του για να φτύνει παράξενα αντικείμενα στους εχθρούς του. Στη διάρκεια της περιπέτειας του, ο Toki θα βρει αντικείμενα που θα τον βοηθήσουν να ολοκληρώσει την αποστολή του, από ένα κράνος του ράγκμπι μέχρι ένα ζευγάρι βατραχοπέδιλα και έναν αναπνευστήρα.

The post Νέο trailer για το Toki! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα