Νέα εποχή για τη SONY

Η Sony Computer Entertainment και η Sony Network Entertainment ανακοίνωσαν τη σύσταση της Sony Interactive Entertainment, μιας νέας εταιρείας στην οποία συνενώνονται οι δυνάμεις όλων των επιχειρηματικών μονάδων που ανήκουν στη SCE και τη SNEI, συμπεριλαμβανομένων των τομέων hardware, λογισμικού, περιεχομένου και δικτυακών υπηρεσιών. Η έδρα της SIE θα βρίσκεται στο Σαν Ματέο της

Καλιφόρνια των Η.Π.Α., ενώ παράλληλα βασικές επιχειρηματικές λειτουργίες θα εκτελούνται από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Τόκιο και το Λονδίνο, από την 1η Απριλίου 2016.

“Ενσωματώνοντας την ισχύ όλων των τομέων του PlayStation –hardware, λογισμικό, περιεχόμενο και δικτυακές λειτουργίες– η SIE θα καταστεί μία ακόμη πιο ισχυρή επιχειρηματική οντότητα με σαφή στόχο την περαιτέρω επιτάχυνση της επιχειρησιακής ανάπτυξης του PlayStation®”, δήλωσε ο Andrew House, Πρόεδρος και Global CEO της Sony Computer Entertainment Inc. και Group Executive του Network Entertainment της Sony Corporation. “Από κοινού με τους επιχειρηματικούς της εταίρους, η SIE θα αναπτύξει πρωτοποριακές υπηρεσίες και προϊόντα, τα οποία θα συνεχίσουν να εμπνέουν τη φαντασία των καταναλωτών και να ηγούνται της αγοράς. Θα εργαστούμε σκληρά προκειμένου να μεγιστοποιήσουμε την εταιρική αξία, συντονίζοντας τις παγκόσμιες επιχειρηματικές μας λειτουργίες μεταξύ Σαν Ματέο, Τόκιο και Λονδίνου, αξιοποιώντας στο έπακρο την τοπική τεχνογνωσία.”

The post Νέα εποχή για τη SONY appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα