Με εφαρμογή YouTube το Xbox One στο λανσάρισμά του

Είσαι από ‘κείνους που τιμούν καθημερινά το YouTube χαζεύοντας τα βίντεό του κατά δεκάδες; Σκέφτεσαι να αγοράσεις το Xbox One όταν με το καλό αυτό κυκλοφορήσει και στα μέρη μας; Μπίνγκο! Η Microsoft, βλέπεις, ανακοίνωσε πως η εφαρμογή του YouTube για το Xbox One

θα είναι διαθέσιμη από την πρώτη κιόλας μέρα κυκλοφορίας του. Μέσα απ’ αυτή θα έχεις πρόσβαση σε βίντεο υψηλής ανάλυσης (έως και 1080p), πλήρη κατηγοριοποίηση, με υποστήριξη συνδρομών καθώς και Kinect (θα πλοηγείσαι με κινήσεις των χεριών σου ενώ λέγοντας απλά «YouTube» όταν η εφαρμογή «τρέχει» θα ελέγχεις βίντεο με νοήματα). Στο όλο πακέτο δεν περιλαμβάνεται ωστόσο η υποστήριξη της λειτουργίας Snap mode της κονσόλας, κάτι που πάντως αναμένεται να συμβεί στο εγγύς μέλλον.

Σημείωσε ότι η είδηση αφορά τις χώρες που θα πρωτοκυκλοφορήσει το Xbox One στις 22 Νοεμβρίου με μοναδικές εξαιρέσεις την Αυστρία, την Ιρλανδία και τη Νέα Ζηλανδία. Όταν το δούμε και στην Ελλάδα, η λογική λέει πως η εφαρμογή του YouTube θα περιλαμβάνεται κανονικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα