Κλείσε «εικονικό εισιτήριο» για τη BlizzCon 2013

Η BlizzCon είναι η ετήσια έκθεση της Blizzard, όπου παρουσιάζει και ανακοινώνει τα πάντα όλα. Η φετινή λοιπόν για άλλη μια φορά έγινε sold out σε δευτερόλεπτα, αλλά μη στεναχωριέσαι που δεν μπορείς να πας, μπορείς να κλείσεις εισιτήριο και να το δεις… από το σπίτι! Έτσι λοιπόν, δίνοντας 29.99€ θα έχεις πρόσβαση σε δύο online κανάλια –σε HD φυσικά- από τα οποία θα μαθαίνεις αποκλειστικές πληροφορίες από τη BlizzCon. Πιο συγκεκριμένα θα έχεις πρόσβαση σε:

Παρουσιάσεις των
δημιουργώνΑποκλειστικές συνεντεύξειςΔιαγωνισμούς της κοινότητας (BlizzCon Costume Contest, Talent Contest)Τελετή λήξης (με μπόλικο gaming και eSports)Όλη την BlizzCon σε βίντεο για να ξαναδείς ο,τι θεςΈξτρα δωράκια και αντικείμενα σε World of Warcraft, StarCraft II, Diablo III και Hearthstone: Heroes of Warcraft

Αν σε ψήνει κάτι τέτοιο, μπορείς να τσιμπήσεις εισιτήριο από εδώ.

Αν από την άλλη δεν καίγεσαι και τόσο να τα σκάσεις, τότε μπορείς να δεις απλά την τελετή έναρξης της BlizzCon, η οποία περιλαμβάνει τουρνουά, όπως τους παγκόσμιους τελικούς του StarCraft II, αλλά και το Global Invitational στις αρένες του World of Warcraft, τα οποία θα μεταδοθούν σε HD δωρεάν εδώ και εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα