Η Sony σχεδιάζει να κάνει το PlayStation VR συμβατό με PC!

To PlayStation VR σηματοδοτεί το πέρασμα της Sony στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας και σίγουρα όλη η gaming community περιμένει να δει με αγωνία το πώς θα τα πάει απέναντι στους μεγάλους ανταγωνιστές HTC Vive και Oculus Rift. Το PlayStation

VR ως γνωστόν θα κυκλοφορήσει τον προσεχή Οκτώβριο, ωστόσο η Sony βλέπει πολύ πιο μακριά από το release του, καθώς σύμφωνα με μία δήλωση του executive vice president της Sony Computer Entertainment, Masayasu Ito, στο έγκριτο Nikkei, η Sony σχεδιάζει στο μέλλον να κάνει το VR headset της συμβατό με PC!

Το PlayStation VR για να μπορέσει να ξεδιπλώσει τον VR κόσμο του χρειάζεται τη δύναμη του PlayStation 4, ωστόσο το θετικό σε αυτή την περίπτωση είναι ότι η φιλοσοφία της λειτουργίας του είναι παρόμοια με αυτή ενός PC. Βέβαια, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Ito σε αυτή τη φάση, ο κολοσσός του gaming δεν εστιάζει τόσο στην προοπτική της συμβατότητας ανάμεσα στο PlayStation VR και στα PC, αλλά στην ανάπτυξη τίτλων που θα εκμεταλλεύονται τη δυναμική της συγκεκριμένης πλατφόρμας εικονικής πραγματικότητας. Η Sony επενδύει πάρα πολύ στην ανάπτυξη του PlayStation VR, καθώς υπολογίζει ότι θα πουληθούν περισσότερα από 2 εκατομμύρια headsets μέσα στο 2016 και όπως έγινε γνωστό η απόφαση της Sony να κυκλοφορήσει το δικό της headset εικονικής πραγματικότητας στο τέλος της χρονιάς οφείλεται στο γεγονός ότι η ιαπωνική εταιρεία χρειάστηκε παραπάνω χρόνο για να καλύψει την αυξημένη ζήτηση. Χωρίς αμφιβολία, οι επόμενοι μήνες αναμένονται «καυτοί» στον τομέα της εικονικής πραγματικότητας.

The post Η Sony σχεδιάζει να κάνει το PlayStation VR συμβατό με PC! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα