Η PC version του Rise of the Tomb Raider έρχεται μέσα στον Ιανουάριο;

Το Rise of the Tomb Raider ήταν ένα από τα πιο hot exclusive games για το Xbox One για τη χρονιά που φεύγει, αποτελώντας μία δυνατή αποκλειστικότητα (έστω και για ένα χρόνο) για τις κονσόλες της Microsoft (Xbox 360 και Xbox

One). Το γεγονός ότι πρόκειται για ένα timed exclusive σημαίνει ότι θα το δούμε και σε άλλες gaming platforms και παρόλο που για το PS4 γνωρίζουμε ότι θα κάνει την εμφάνιση του τα Χριστούγεννα του 2016, για τους PC gamers δεν υπάρχει μία επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Ωστόσο, οι λάτρεις του PC gaming μάλλον θα παίξουν το νέο Tomb Raider πολύ πιο νωρίς σε σύγκριση με τους «συναδέλφους» τους στο PlayStation 4. Αν και τόσο η Square Enix όσο και η Crystal Dynamics δεν έχουν αναφέρει το παραμικρό για το release της PC version, σύμφωνα με μία ανάρτηση που έγινε στο Steam οι PC gamers θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη νέα περιπέτεια της Lara Croft μέσα στον Ιανουάριο του 2016! Βέβαια μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τίποτα επιβεβαιωμένο, αλλά από τη στιγμή που εμφανίζεται στο Steam θεωρούμε ότι η ώρα του Rise of the Tomb Raider και στα PC βρίσκεται πολύ κοντά!

The post Η PC version του Rise of the Tomb Raider έρχεται μέσα στον Ιανουάριο; appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα