Φοβερό τρέιλερ και ημ/νία κυκλοφορίας για το Dragon Age: Inquisition

Οι κυκλοφορίες RPG στις μέρες μας είναι μετρημένες με τους φίλους του είδους να περιμένουν πώς και πώς νέα απ’ τα παιχνίδια που έχουν ανακοινωθεί και… έρχονται. Ένα απ’ αυτά είναι και το Dragon Age: Inquisition, το επόμενο παιχνίδι στη σειρά της BioWare για το οποίο είχαμε νέα! Κατ’ αρχάς ανακοινώθηκε ημερομηνία

κυκλοφορίας που δεν είναι άλλη από την 7η Οκτωβρίου του 2014.

Από εκεί και πέρα είχαμε ένα ολόφρεσκο και άκρως εντυπωσιακό τρέιλερ που μας βάζει για τα καλά στο «ψητό» του παιχνιδιού με κάμποσο σενάριο, εντυπωσιακά εφέ, γραφικά και περιβάλλοντα (απόρροια της χρήσης της μηχανής Frostbite 3) στα 2 λεπτά (παρά ένα δευτερόλεπτο) που διαρκεί. Για να έχεις μια ιδέα του τι παίζει, Mages και Templars αποφάσισαν να συνάψουν ειρήνη, μόνο που οι δυνάμεις των δαιμόνων έχουν άλλη άποψη: μια τρομακτική έκρηξη ανοίγει τις πύλες της κολάσεως και το Rift αρχίζει να «ξερνάει» δαίμονες! Αποτέλεσμα; Όλοι να βασίζονται –πάλι- σε ‘σένα, τον έναν και μοναδικό ήρωα που μπορεί να πάρει την κατάσταση πάνω του και να σώσει τον κόσμο!

«Το ενδιαφέρον στην όλη υπόθεση είναι πως ο κόσμος στο παιχνίδι πιστεύει ότι είσαι ο εκλεκτός κάθε θεϊκής δύναμης που εστάλη για να καθοδηγήσει το σύμπαν. Ως παίκτης, έχεις τη δυνατότητα να αποδεχθείς τον ρόλο του επίλεκτου ή να αρχίσεις να αναρωτιέσαι για τι πράγμα μιλάνε», συμπλήρωσε ο Μάικ Λέιντλο, creative director του παιχνιδιού μιλώντας στο Polygon με αφορμή το τρέιλερ που μπορείς να παρακολουθήσεις ευθύς αμέσως.

Το Dragon Age: Inquisition κυκλοφορεί σε PC, PS3, Xbox 360, PS4 και Xbox One στις 7 Οκτωβρίου 2014.

The post Φοβερό τρέιλερ και ημ/νία κυκλοφορίας για το Dragon Age: Inquisition appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα