Αποκαλύφθηκε το επικό Indiana Jones and The Great Circle – Δείτε το trailer

Μια πρώτη γεύση από το επερχόμενο Indiana Jones της MachineGames είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε πριν από μερικές ώρες, παρακολουθώντας το Developer Direct του Xbox. Πλέον γνωρίζουμε τον τίτλο του παιχνιδιού, ο οποίος είναι Indiana Jones and the Great Circle, και το γεγονός ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024 σε Xbox Series X/S, PC και Xbox

Cloud Gaming.

Η ιστορία του νέο τίτλου διαδραματίζεται πίσω στο μακρινό 1937, μεταξύ των γεγονότων των Raiders of the Lost Ark και The Last Crusade. Η ισχυρή δύναμη που θα μας απασχολήσει σε αυτή την περίπτωση συνδέεται με κάτι που ονομάζεται Μεγάλος Κύκλος – ένας τέλειος κύκλος γύρο από τη Γη που συνδέει ανθρωπογενείς αρχαίους χώρους «μεγάλης πνευματικής σημασίας».

Το πρώτο trailer του first-person παιχνιδιού δείχνει τον Indy να εξερευνά τις πυραμίδες της Αιγύπτου, να διασχίζει χιονισμένες βουνοκορφές, να γλιστρά γύρω από εχθρικά οχυρά και γενικά να προσπαθεί να παραμείνει ζωντανός μπροστά στη θανάσιμη απειλή. Χρησιμοποιεί επίσης το μαστίγιο του για να βγάλει από τη μέση έναν κακό, γρονθοκοπεί μερικούς Ναζί στο πρόσωπο και πηδά από το ένα αεροπλάνο στο άλλο.

Δείτε στη συνέχει το πρώτο trailer:

The post Αποκαλύφθηκε το επικό Indiana Jones and The Great Circle – Δείτε το trailer appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα