“Απογειώθηκαν” τα παιχνίδια Fallout στο Steam μετά την πρεμιέρα της σειράς

Το Fallout βιώνει μια νέα εποχή ακμής στο Steam, καθώς το περασμένο Σαββατοκύριακο έγινε χαμός μετά την κυκλοφορία της νέας τηλεοπτικής σειράς στο Prime Video. Παρότι η Bethesda δεν έχει δραστηριοποιηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια με το franchise, οι φανς επανέρχονται

τώρα σε παλαιότερους τίτλους της σειράς για να απολαύσουν τον κόσμο του Fallout!

Αυτή τη στιγμή, το Fallout 4 και το Fallout 76 βρίσκονται στις θέσεις τρία και τέσσερα αντίστοιχα στη λίστα με τους κορυφαίους τίτλους στο Steam. Μέρος αυτής της αύξησης στις πωλήσεις οφείλεται σε εκπτώσεις που προσφέρει η Bethesda για κάθε τίτλο με την κυκλοφορία της σειράς στο Prime Video. Επιπλέον, παιχνίδια όπως το Fallout 3 και το New Vegas είναι επίσης σε έκπτωση στο Steam, ενώ η Bethesda προσφέρει και ένα πακέτο που περιλαμβάνει όλα τα παιχνίδια Fallout με κόστος περίπου 45 δολάρια.

Πέραν της υψηλής θέσης στη λίστα πωλήσεων, πολλά παιχνίδια της σειράς βρίσκονται και στον πίνακα των παιχνιδιών με τις περισσότερες ώρες παιχνιδιού στο Steam. Το Fallout 4 είναι το δημοφιλέστερο παιχνίδι και έχει σχεδόν 80.000 ταυτόχρονους παίκτες σήμερα, καθιστώντας το έναν από τους πιο δημοφιλείς τίτλους στο Steam. Το Fallout 76 βιώνει επίσης μια αναγέννηση και βρίσκεται στην 39η θέση, ενώ το New Vegas είναι στην κορυφαία εκατοστή θέση και βρίσκεται στη θέση 94 συνολικά.

Αυτή η δυναμική που αποκτά το franchise αναμένεται να συνεχιστεί τις επόμενες εβδομάδες, καθώς η Bethesda ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα κυκλοφορήσει μια αναβαθμισμένη έκδοση για το Fallout 4 αυτό το μήνα, προσθέτοντας νέες επιλογές απόδοσης και νέες περιπέτειες για τους παίκτες.

The post “Απογειώθηκαν” τα παιχνίδια Fallout στο Steam μετά την πρεμιέρα της σειράς appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα