Ανακοινώθηκε το Persona 5 και άλλα τρία Persona 4

Η Atlus τα «αγάπησε» όλα, ανακοινώνοντας τέσσερα νέα παιχνίδια Persona, για να ικανοποιήσει όλους τους φαν. ‘Ντάξει, η βασικότερη ανακοίνωση ήταν το Persona 5. Ο πέμπτος βασικός τίτλος της σειράς ανακοινώθηκε αποκλειστικά για το PS3 με ημερομηνία κυκλοφορίας για την Ιαπωνία τον χειμώνα του 2014. Για τη Δύση δεν γνωρίζουμε ακόμα, ελπίζουμε πάντως σύντομα. Τσέκαρε παρακάτω

το teaser-τρέιλερ (που δε λέει και τίποτα) και το επίσημο teaser-site (το οποίο εξίσου δε λέει και πολλά).

Εκτός όμως από αυτό, η Atlus ανακοίνωσε και άλλες τρεις εκδόσεις του Persona 4. Η πρώτη εξ’ αυτών είναι το Persona Q: Shadow of the Labyrinth για το 3DS, το οποίο είναι ένας συνδυασμός του Persona 3 και του 4. Ουσιαστικά οι ήρωες του Persona 3 έχουν μεταφερθεί στον κόσμο του Persona 4. Το παιχνίδι κυκλοφορεί στην Ιαπωνία τον Ιούνιο του 2014 (για Ευρώπη πάλι δεν ξέρουμε). Τσέκαρε την ιστοσελίδα και το τρέιλερ.

Ο επόμενος τίτλος είναι το Persona 4: Dancing All Night, το οποίο έρχεται αποκλειστικά στο PS Vita το φθινόπωρο του 2014 στην Ιαπωνία (μάντεψε, δεν ξέρουμε για Ευρώπη :P). Το παιχνίδι είναι «battle dance» (ό,τι κατάλαβες κατάλαβες) και χρονολογείται έξι μήνες μετά το Persona 4. Τσέκαρε τρέιλερ και site.

Τέλος, το sequel του Persona 4 Arena έχει τίτλο Persona 4: The Ultimax Ultra Suplex Hold και έρχεται σε arcade μηχανήματα στην Ιαπωνία στις 28 Νοεμβρίου. Στο PS3 θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2014 (στην Ιαπωνία μόνο). Τσέκαρε παρακάτω το βιντεάκι..

Keywords
Τυχαία Θέματα