Αλλαγή στο release του Mighty No. 9 λόγω τεχνικών προβλημάτων!

To Mighty No. 9 που φέρει την υπογραφή του γνωστού δημιουργού Keiji Inafune πρόκειται για ένα από τα πιο φιλόδοξα και ενδιαφέροντα projects των τελευταίων ετών. Το εν λόγω action platform αναμένεται να προσφέρει λίγη από τη μαγεία των κλασικών action platform games όπως τα θρυλικά Mega Man τόσο σε επίπεδο artistic design όσο

και gameplay. Ο Inafune και το team του σίγουρα δουλεύουν αρκετά σκληρά για να το ολοκληρώσουν, ωστόσο το Mighty No. 9 θα καθυστερήσει κι άλλο, χάνοντας έτσι το προγραμματισμένο release του που ήταν για τις 9 Φεβρουαρίου.

Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, καθώς πίσω στον Οκτώβριο, o Infaune είχε υποσχεθεί ότι δεν θα συνέβαινε άλλη καθυστέρηση. Η νέα ημερομηνία είναι πλέον το αδιευκρίνιστο «άνοιξη του 2016» και σύμφωνα με τον Inafune, ο λόγος για τη νέα αναβολή στην ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού έχει να κάνει με το πλήθος των bugs που εντόπισαν οι developers στο online κομμάτι. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο γνωστός δημιουργός είναι ότι το πρόβλημα έγκειται στην ύπαρξη πολλών διαφορετικών gaming platforms, αλλά και στο γεγονός ότι η engine του παιχνιδιού εμφανίζει προβλήματα λόγω μη ύπαρξης νέων updates. O Inafune και η ομάδα του θέλησαν να ζητήσουν μία ειλικρινή συγγνώμη από τους fans και νομίζουμε ότι μάλλον θα τους συγχωρέσουν, καθώς οι καθυστερήσεις στο gaming συνήθως γίνονται για… καλό.

The post Αλλαγή στο release του Mighty No. 9 λόγω τεχνικών προβλημάτων! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα