Ακουστικά Sound Blaster EVO Wireless για ασύρματες, στέρεο απολαύσεις!

Οι παλιότεροι στο… άθλημα του PC gaming, πιθανότατα θα θυμούνται τις κάρτες ήχου της θρυλικής οικογένειας Sound Blaster της Creative. Ε, μπορεί πια οι κάρτες ήχου να είναι on board στις motherboards, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως brand names όπως αυτό της Sound Blaster έχουν… αποσυρθεί. Τουναντίον! Όπως θα διαπιστώσεις, όχι απλά ζουν αλλά βασιλεύουν κιόλας!

Η Creative,

που λες, λάνσαρε το Sound Blaster EVO Wireless, ένα σετ ασύρματων ακουστικών που εκμεταλλεύεται τo know-how και το «βαρύ» όνομα της Sound Blaster. Πρόκειται για ένα υψηλής απόδοσης headset που στοχεύει στους gamers. Συνδέεται μέσω USB σε PC και Mac (υποστηρίζονται Bluetooth για μέχρι και δύο συσκευές χάρη στην τεχνολογία Creative Multipoint, NFC και θύρα 3,5 mm), διαθέτει οδηγούς 40 mm για ισχυρό ασύρματο ήχο ενώ το συνοδευτικό λογισμικό Sound Blaster EVO Control Panel εγγυάται την προηγμένη επεξεργασία και προσαρμογή του ήχου.



Σύμφωνα με την Creative πρόκειται για το καλύτερο gaming σετ ακουστικών που έφτιαξε ποτέ ενώ το όλο πακέτο έρχεται να συμπληρώσει με τον καλύτερο τρόπο η αυτονομία των 8 ωρών και το αναδιπλούμενο design τους. Διατίθενται ήδη στη χώρα μας στην τιμή των 179,99€.

Keywords
Τυχαία Θέματα