Warhammer 40K: Eternal Crusade Video Review

Ο γνωστός YouTuber και game streamer Χρήστος «Kest» Στολάκης στο πρώτο του video για το GamesLife.gr μας ταξιδεύει στα αιματοβαμμένα πεδία των μαχών του MMORPG: Warhammer 40K: Eternal Crusade. Το Warhammer 40K: Eternal Crusade είναι ένα από τα πιο φιλόδοξα projects που έχουμε δει το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς το third-person MMO shooter

της Behaviour Interactive (κυκλοφορεί σε PC και στο μέλλον σε Xbox One και PS4) έχει πολλά στοιχεία που θα ενθουσιάσουν τους φίλους του σύμπαντος του Warhammer 40K. Έχοντας στα χέρια τους ένα πραγματικά εντυπωσιακά πλούσιο lore, οι developers της Behaviour επιχείρησαν να αναπαραστήσουν με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πιστότητα το αιμοβόρο σύμπαν του tabletop game του Games Workshop, με το οποίο έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές παικτών (και πράγματι όπως θα διαπιστώσετε και στο video που ακολουθεί δεν τα πήγαν και άσχημα ως προς την αίσθηση που σου αφήνει ο κόσμος του Eternal Crusade). To Warhammer 40Κ: Eternal Crusade διαθέτει 4 διαφορετικά factions, 20 sub-factions και πλήθος όπλων και customization options που αν μη τι άλλο χαρίζουν μία πιο προσωπική πινελιά στο gameplay. Φυσικά, όπως κάθε MMO που σέβεται τον εαυτό του υποστηρίζει PvE και PvP modes, φέρνοντας τη δράση και τον γρήγορο ρυθμό στο επίκεντρο του παιχνιδιού.

Δείτε στο video που ακολουθεί την άποψη του Χρήστου για το νέο game από το σύμπαν του Warhammer 40K και… Burn the heretic. Kill the mutant. Purge the unclean!

Ανάπτυξη: Behaviour Interactive Έκδοση: Bandai Namco Διάθεση: Bandai Namco Hellas

Δείτε περισσότερα videos από τον Χρήστο «Kest» Στολάκη στο YouTube Κανάλι του!

The post Warhammer 40K: Eternal Crusade Video Review appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα