Tritton AX Pro Dolby Digital Precision

Το Tritton AX Pro Dolby Digital Precision είναι ένα gaming headset της Mad Catz για PC, Mac, PS3 και Xbox 360. Για τα πάντα όλα δηλαδή! Από το όνομα μαντεύεις πως πρόκειται για 5.1 ήχο, αλλά και από τις εικόνες φαίνεται το υπέροχο design του.

Ανοίγοντας το πακέτο αρχικά

πελάγωσα στα καλώδια. Λογικό, εφόσον η κάθε πλατφόρμα θέλει τον δικό της συνδυασμό καλωδίων. Γιατί συνδυασμό; Διότι τα ακουστικά συνοδεύονται από έναν αποκωδικοποιητή (όχι αυτόν που βλέπεις τα κανάλια της Digea), για να ρυθμίζεις τον ήχο. Εκτός όμως από τον decoder, πάνω στο καλώδιο των ακουστικών, υπάρχει και ένα μικρό χειριστήριο, για να μπορείς να ρυθμίζεις ένταση και να βάζεις σε σίγαση μικρόφωνο και ακουστικά.



Ας μπω όμως στο ψητό, ε; Ο ήχος. Η ποιότητα του ήχου ήταν απίστευτη, σε όλα τα συστήματα που το δοκίμασα (εκτός από Mac), δίνοντας τρομερή αίσθηση κινηματογράφου, και φυσικά ο στερεοφωνικός ήχος ήταν άκρως αντιληπτός. Στο Black Ops II νόμιζα ότι με πυροβολούσαν μέσα στο σπίτι μου, ενώ στο Forza ήξερα από ποια μεριά με πλησιάζει ο από πίσω. Το μικρόφωνο, από την άλλη, είναι ελαστικό και αποσπώμενο, για να το φέρνεις στα μέτρα σου ή να το αφαιρείς, όταν δεν το χρησιμοποιείς. Η ποιότητα του δε, περιγράφεται από μία λέξη: Στούντιο.

Εμφανισιακά, τα Tritton AX Pro, είναι από τα πιο ντιζαϊνάτα gaming headsets. Το έμβλημα του Tritton που βλέπεις στο πλάι φωτίζει όταν συνδέονται στο ρεύμα. Ναι, ο μείκτης-αποκωδικοποιητής απαιτεί έξτρα τροφοδοσία από την πρίζα. Μέσα στην συσκευασία θα βρεις και άλλο ένα ζευγάρι μαξιλαράκια των ακουστικών, για να τα αλλάξεις αν έχεις θέμα, κάτι που δεν χρειάστηκε στην περίπτωση μου. Φορώντας τα ακουστικά, δεν ίδρωσε το αυτί μου, ούτε και ενοχλήθηκα να τα φοράω.

Αν ψάχνεις μια απίστευτη εμπειρία ήχου για τα παιχνίδια σου, αλλά και για τις υπόλοιπες ασχολίες σου (ταινίες, μουσική, κλπ) και είσαι πρόθυμος να δώσεις όσα χρειάζεται, τότε βρήκες αυτό που ψάχνεις. Το Tritton AX Pro Dolby Digital Precision θα το βρεις στην τιμή των 179€. Πίστεψε με, αν ψάχνεις κάτι καλό, αξίζει τα λεφτά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα