Total War: Warhammer είναι ΕΠΙΣΗΜΟ (+trailer)!

Η gaming community το περίμενε πως και πως και επιτέλους το Total War: Warhammer είναι (και επίσημα) πραγματικότητα! Η Creative Assembly και η SEGA ανακοίνωσαν επίσημα το νέο Total War, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει

σε PC, Mac και Steam OS, χωρίς να δίνονται στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία αναφορικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Ωστόσο, αυτό που επιβεβαίωσαν τα στελέχη της Creative Assembly είναι ότι το Total War: Warhammer θα είναι το πρώτο μέρος μίας τριλογίας που βασίζεται στο epic fantasy σύμπαν του Games Workshop. Το στοιχείο που καθιστά τόσο ξεχωριστό το Total War: Warhammer είναι ότι (εκ φύσεως κιόλας) δεν θα βασίζεται στην ίδια συνταγή που χαρακτήρισε τα προηγούμενα παιχνίδια της θρυλικής σειράς strategy, καθώς εδώ θα έχουμε να κάνουμε με fantasy στοιχεία, τέρατα και ήρωες που σαφώς διαφοροποιούνται σημαντικά από την ιστορικότητα και τον ρεαλισμό των προηγούμενων Total War. Άλλωστε όπως χαρακτηριστικά υποστηρίζουν και οι δημιουργοί της Creative Assembly αυτή θα είναι μία νέα εποχή για τον κόσμο του Total War, αν και μας διαβεβαιώνουν ότι το core gameplay (συνδυασμός TBS και RTS) δεν πρόκειται να μεταλλαχθεί καθόλου. Την ανακοίνωση φυσικά συνόδευε και το απαραίτητο trailer, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω και είμαστε βέβαιοι ότι θα σας ξετρελάνει με τις ατελείωτες δόσεις epic fantasy που διαθέτει!

The post Total War: Warhammer είναι ΕΠΙΣΗΜΟ (+trailer)! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα