To multiplayer Battlemode του DOOM Eternal είναι όλα τα λεφτά (video)!

Γνωρίζουμε ότι λιμπίζεστε το DOOM Eternal όσο δεν πάει, και ότι πολλοί από εσάς έχετε αρχίσει ήδη την αντίστροφη μέτρηση για τις 22 Νοεμβρίου, όπου είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει σε PS4, Xbox One, PC και Switch! Ως γνωστόν, το Eternal μεταφέρει αυτή τη φορά τη μάχη στον πλανήτη μας, όπου και πάλι θα αναλάβετε το ρόλο του Demon Slayer με στόχο να καθαρίσετε

τη Γη από Cacodemons και λοιπά abominations που μας έρχονται κατευθείαν από την κόλαση και απειλούν την επιβίωση του ανθρώπινου είδους.

Πέραν του single player κομματιού βέβαια, το DOOM Eternal θα προσφέρει μπόλικο ζουμί και στο multiplayer, με το Battlemode να συγκεντρώνει πάνω του όλο το ενδιαφέρον. Η id Software θέλοντας ουσιαστικά να δημιουργήσει κάτι διαφορετικό και πιο… εναλλακτικό από τα συνηθισμένα Arena Deathmatches, δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να χειριστούν τόσο τις ορδές της κολάσεως, όσο και τον Demon Slayer. Κάθε μονάδα θα παίζει τελείως διαφορετικά, ενώ ο Demon Slayer θα βουτάει στη μάχη φορτωμένος με όλα του τα όπλα. Σύμφωνα με τα όσο είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στο gameplay video που κυκλοφόρησε πρόσφατα, το Battlemode δεν θα προσφέρει μόνο αρκετές “fun” στιγμές, αλλά θα προωθεί και την στρατηγική, όπου οι παίκτες για να επικρατήσουν των αντιπάλων τους θα πρέπει να έχουν μελετήσει προσεκτικά τις αδυναμίες και τα προτερήματα τους. Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα περισσότερο, ας αφήσουμε καλύτερα το video που ακολουθεί να… μιλήσει!   

The post To multiplayer Battlemode του DOOM Eternal είναι όλα τα λεφτά (video)! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα