To Pokemon Go γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Νερού!

Κάθε 22 Μαρτίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Νερού, μια γιορτή για την ορθή χρήση των υδάτινων πόρων του πλανήτη και για την προώθηση εγκαταστάσεων καθαρού νερού για όλο τον ανθρώπινο πληθυσμό. Το Pokemon Go γιόρτασε τη μέρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αμολώντας δηλαδή Shiny Magikarp για κάθε ενδιαφερόμενο λάτρη των water-type Pokemon. Και ξέρεις τι σημαίνει ένα Shiny Magikarp… Shiny Gyarados! Ναι, βέβαια, αγαπητέ

αναγνώστη/παίκτη Pokemon Go. Το πρώτο Shiny Pokemon που εμφανίστηκε ποτέ μέσα στο σενάριο του Pokemon (σίγουρα θυμάσαι τη σκηνή στο anime!) τώρα μπορείς να το πιάσεις, να του δώσεις όνομα και να το κάνεις γούτσου γούτσου για πάντα!

Η Niantic (που δημιούργησε το παιχνίδι) δεν έχει αναφερθεί μέχρι στιγμής στο συγκεκριμένο γεγονός, αλλά οι παίκτες έχουν πιάσει τα Pokemon και τα posts μιλούν από μόνα τους! Εδώ π.χ. θα δεις το Shiny Gyarados του Varamyr7skins, ενός χρήστη του reddit (και περήφανου ιδιοκτήτη ενός κόκκινου, ιπτάμενου ερπετού του νερού). Μέχρι τις 29 Μαρτίου, εκτός του θρυλικού, κόκκινου Shiny Gyarados και του Shiny Magikarp, μπορείς με αυξημένες πιθανότητες να βρεις και τα Pokemon Lapras, Squirtle και Totodile! Η Niantic αν μη τι άλλο ξέρει να γιορτάζει, και η Παγκόσμια Ημέρα Νερού συνεχίζεται με πολλά Pokemon νερού και το νέο δωρεάν διαθέσιμο καπελάκι για το avatar σου σε σχήμα Magikarp!

The post To Pokemon Go γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Νερού! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα