To New Xbox One Experience update καταργεί τα gestures του Kinect!

Μία από τις πιο βασικές λειτουργίες του Kinect για το Xbox One ήταν ότι έδινε τη δυνατότητα στον χρήστη της κονσόλας της να πλοηγηθεί στα menus του dashboard μέσω της χρήσης χειρονομιών (gestures). Με απλές κινήσεις (swipes) στα αριστερά ή στα δεξιά ο χρήστης του Xbox One μπορούσε να αξιοποιεί σε καθημερινή βάση την ικανότητα του Kinect να αντιλαμβάνεται τις κινήσεις του. Παρόλα αυτά, στο νέο μεγάλο update

του Xbox One που ακούει στο όνομα New Xbox One Experience (ήδη το roll-out του έχει ξεκινήσει σε αρκετές περιοχές), η Microsoft πήρε την απόφαση να καταργήσει τα Kinect gestures.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του Xbox One, Mike Ybarra, η Microsoft πήρε την συγκεκριμένη απόφαση από τη στιγμή που διαπίστωσε ότι ελάχιστοι users χρησιμοποιούσαν τα συγκεκριμένα features. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος του Xbox One, το development team στην ανάπτυξη του New Xbox One Experience έδωσε μεγάλη βαρύτητα στις λειτουργίες που ζητούσε η gaming community και αυτό που διαπίστωσαν ήταν ότι η χρήση των gestures του Kinect περνούσε σε δεύτερη μοίρα από τους users. Αν και οι προαναφερθείσες λειτουργίες θα λείπουν από το μεγάλο update του Xbox One, ωστόσο δεν αποκλείεται στο μέλλον να τις δούμε να επιστρέφουν, εάν οι Xbox One users απαιτήσουν τη διατήρηση μίας πιο στενής σχέσης ανάμεσα στον Kinect sensor και στην κονσόλα τους. Η αφαίρεση των gestures δεν επηρεάζει σε καμία περίπτωση τις φωνητικές εντολές, οι οποίες υποστηρίζονται κανονικά από το updated UI.

The post To New Xbox One Experience update καταργεί τα gestures του Kinect! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα