To Dawn of War III launch trailer είναι το καλύτερο ορεκτικό πριν από το κυρίως πιάτο!

Βρισκόμαστε μία ανάσα από το launch του Dawn of War III (στις 27 Απριλίου αποκλειστικά για PC), ενός strategy που αναμένεται να κλέψει τις καρδιές των απανταχού φίλων των real-time strategy και να τους χαρίσει μοναδικές αλησμόνητες στιγμές στο σύμπαν του Warhammer 40K! Με αφορμή λοιπόν το release του πολυαναμενόμενου παιχνιδιού η Relic και η SEGA κυκλοφόρησαν το launch trailer του Dawn of War

III, το οποίο μας θυμίζει το main story arc του τίτλου και παράλληλα λειτουργεί ως το καλύτερο ορεκτικό λίγο πριν από το κυρίως πιάτο.

To trailer με την ονομασία “Fragments of War” παρουσιάζει την αναπόφευκτη αιματηρή σύγκρουση ανάμεσα σε τρία factions: Space Marines, Eldar και Orks, όπου και οι τρεις παλεύουν για να αποκτήσουν το Spear of Kain, ένα μαγικό artifact ασύγκριτης δύναμης. Συνδυάζοντας δράση και μία σειρά από epic references στο σύμπαν του Warhammer 40K, το launch trailer μας θυμίζει απλώς τους λόγους που το Dawn of War III συγκαταλέγεται ανάμεσα στα top games της φετινής χρονιάς. Εάν θέλετε να πάρετε μία γεύση από το αιματοβαμμένο σύμπαν του Dawn of War III σήμερα ξεκινάει η open multiplayer beta, η οποία θα κρατήσει μέχρι την προσεχή Δευτέρα (24/4), δοκιμάζοντας πλήρως τις αντοχές του παιχνιδιού κάτω από συνθήκες πίεσης (μπορείτε να λάβετε μέρος εδώ).

The post To Dawn of War III launch trailer είναι το καλύτερο ορεκτικό πριν από το κυρίως πιάτο! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα