Tiger Woods PGA Tour 14

Διευθυντής πολυεθνικής με πολλά φράγκα, αμάξια και γκόμενες! Όλα τα έχεις, αλλά δυστυχώς δε χωράει το μίνι γκολφ που ήθελες να στήσεις στο πίσω μέρος της βίλας σου. :P Μη μου στεναχωριέσαι όμως, καθώς το Tiger Woods PGA Tour 14 είναι εδώ για να σου λύσει τα χέρια (ναι, κυριολεκτικά!).

Σενάριο και τα ρέστα

Ε καλά τώρα, τι σενάριο θα μπορούσε να έχει ένα παιχνίδι με γκολφ; Όπως ανέφερα και παραπάνω,

μπορείς να προσποιείσαι τον εκατομμυριούχο που γουστάρει το γκολφ. :P Ο τίτλος του παιχνιδιού φέρει το όνομα του πασίγνωστου Τάιγκερ Γουντς, ενός από τους καλύτερους γκόλφερ παγκοσμίως. Ε, τώρα εσύ απλά παίρνεις μέρος σε πρωταθληματάκια και χτυπάς… μπαλάκια!



Gameplay

Το Tiger Woods PGA Tour 14 είναι ένα παιχνίδι με γκολφ, το οποίο μπορείς να παίξεις μόνος σου, με φίλους ή και online. Η φετινή έκδοση του παιχνιδιού έχει αρκετές νέες δυνατότητες, οι οποίες το καταστούν άξιο συνεχιστή της σειράς! Ένα νέο mode με όνομα Legends of the Majors, σου δίνει τη δυνατότητα να λαμβάνεις μέρος σε τουρνουά από τη δεκαετία του ΄30 μέχρι και σήμερα, εξομοιώνοντας τον εξοπλισμό της κάθε εποχής. Στο Career mode κάνεις… καριέρα, εξελίσσοντας τον δικό σου χαρακτήρα μέσω κάποιων πόντων που μαζεύεις από τα τουρνουά, το Legends of the Majors, ακόμα και από το online. Η διασκέδαση φυσικά απογειώνεται αν διαθέτεις PS Move ή Kinect (σου λύνει τα χέρια λέμε! :P).

Και από εμφάνιση;

Το παιχνίδι δεν έχει και μεγάλες αλλαγές από τον περσινό τίτλο, με δυνατά γραφικά. Το Legends of the Majors σερβίρεται σε αποχρώσεις σέπια, για να σε βάλει στο «ιστορικό» κλίμα, ενώ έχουν προστεθεί και μερικές νέες πίστες. Επίσης, αν είσαι βραδινός τύπος, μπορείς πλέον να παίζεις και νύχτα (για φωσφοριζέ μπαλάκια δεν κοίταξα :P). Και φυσικά η μουσική των EA Sports για ακόμη μια φορά δεν μας άφησε παραπονεμένους!

Keywords
Τυχαία Θέματα