The Smurfs 2

Λα λα λα λα λα λα στρουμφοτραγουδωωω… Κάπως έτσι θα τραγουδάς όλη μέρα εσύ ή το πιτσιρίκι στην οικογένεια που θα παίξει έστω και λίγο το νέο παιχνίδι με τα Στρουμφάκια, The Smurfs 2. Η Ubisoft λάνσαρε το παιχνίδι που συνόδευσε την ταινία Στρουμφάκια 2.

Σενάριο και τα ρέστα

Μια ξεχωριστή μέρα στο Στρουμφοχωριό, η μέρα γενεθλίων της Στρουμφίτας. Η Στρουμφίτα είναι το μόνο κορίτσι σε όλο το χωριό και είναι πολύ αγαπητή, οπότε το υπόλοιπο χωριό έχει σκεφτεί να της κάνει μια

έκπληξη για τα γενέθλιά της. Έλα όμως που λίγο πριν γυρίσει στο χωριό η λεγάμενη, την στρουμφοαπαγάγουν (γιατί στον κόσμο των Στρουμφακιών τα πάντα ξεκινούν με «στρουμφ» :P). Έτσι λοιπόν όλα τα Στρουμφάκια, μαζί και ο Μπαμπαστρούμφ, αποφασίζουν να σώσουν την Στρουμφίτα από (ποιόν άλλον;) τον Δρακουμέλ.



Gameplay

Το The Smurfs 2 είναι ένα platformer δύο διαστάσεων. Στον έλεγχό σου έχεις κάποιο στρουμφάκι και σκοπός σου είναι να καταφέρεις να φτάσεις στο τέλος κάθε πίστας. Στην πίστα καθώς προχωράς θα μαζεύεις κάποια φρούτα -τα οποία και χάνεις όταν πέφτεις πάνω σε κάποιον εχθρό- ενώ από τους εχθρούς μαζεύεις μαγικό φίλτρο το οποίο όταν γεμίσει σου δίνει μεγαλύτερα φρούτα για περισσότερους πόντους. Οι πίστες στο σύνολο είναι περίπου τριάντα (πέντε πίστες καθένας από τους έξι κόσμους) με την τελευταία σε κάθε κόσμο να είναι κάποιο boss. Τα bosses είναι συνήθως τα τσιράκια του Δρακουμέλ, ενώ στο τέλος θα παλέψεις με τον ίδιο. Το κάθε στρουμφάκι έχει μια μοναδική ικανότητα, ωστόσο δεν είναι από την αρχή ξεκλειδωμένα όλα. Το παιχνίδι είναι τίγκα στα achievements ενώ πολλές πίστες θα χρειαστεί να τις παίξεις με διαφορετικούς χαρακτήρες για να μπορέσεις να βγάλεις το 100% τους.

Και από εμφάνιση;

Για στρουμφάκια μιλάμε, οπότε από εμφάνιση το παιχνίδι θα φαντάζεσαι πως είναι. Παντού μπλε! :P Τα γραφικά είναι όπως θα έπρεπε να είναι για ένα 2D platform παιχνίδι και η μουσική που παίζει θα σου θυμίσει τα πρωινά του Σαββάτου (δεν ξέρω αν ακόμα παίζονται Σάββατο πρωί :P). Οι κομμένες σκηνές είναι ουσιαστικά εικόνες με μια αφηγηματική περιγραφή από πίσω. Α, και όταν θα «φουλάρει» το μαγικό φίλτρο παίζει από πίσω το «στρουμφοτραγουδώ» (στα αγγλικά φυσικά).

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις gameslife