Sigil και… επιστροφή στο μέλλον για το θρυλικό Doom, 25 χρόνια μετά!

Ο John Romero είναι ένας δημιουργός που βρίσκεται στο hall of fame των πιο γνωστών δημιουργών στην ιστορία των video games. Βάζοντας την δημιουργική του πινελιά σε τίτλους όπως το Wolfenstein 3D, Quake και Doom ουσιαστικά ο Romero έβαλε τα θεμέλια του είδους των first-person shooters.

Με αφορμή λοιπόν την επέτειο της συμπλήρωσης 25 χρόνων από τότε που η ανθρωπότητα αντίκρισε το πρώτο Doom, ο Romero θέλησε να καταπλήξει (και να ευχαριστήσει) τους fans, ανακοινώνοντας το Sigil, ένα νέο ολόφρεσκο κεφάλαιο στο Doom!

To Sigil θα κυκλοφορήσει με τη μορφή MegaWad στα μέσα Φεβρουαρίου του 2019, θα είναι free και ουσιαστικά πρόκειται για τον ανεπίσημο πνευματικό διάδοχο του ιστορικού αρχικού παιχνιδιού. Οι gamers θα μπορούν να λιώσουν σε 9 single player επίπεδα, αντιμετωπίζοντας ορδές από cacodemons, imps, lost souls και άλλα κλασικά τέρατα της κολάσεως που το μόνο που γνωρίζουν να κάνουν είναι να σας δυσκολεύουν τη ζωή. Φυσικά, οι gamers θα έχουν πρόσβαση σε ένα πλούσιο οπλοστάσιο που περιλαμβάνει Plasma guns και rocket launchers, αλλά και την all-time classic iconic καραμπίνα. Παράλληλα, στο Sigil θα υπάρχουν 9 Deathmatch levels και το πιο περίεργο feature από άλλο είναι ότι για να τρέξει το εν λόγω expansion, οι gamers θα πρέπει να διαθέτουν μία registered version του Doom (1993).

Για τους gamers που αγαπούν τις συλλεκτικές εκδόσεις, ο Romero ανέφερε ότι θα υπάρξουν δύο physical editions, όπου η μεν πρώτη (standard) θα διαθέτει ένα USB με τη μορφή floppy disk, το CD με το soundtrack και μία σειρά από stickers, ενώ όλα τα λεφτά θα είναι η Beast Edition, η οποία εκτός από το παιχνίδι θα διαθέτει μία booklet θήκη, ένα T-Shirt Sigil, ένα νόμισμα με ένα δαιμονικό σύμβουλο, ένα αγαλματίδιο με τον κεφάλι του Romero σε έναν… πάσσαλο και ένα print υπογεγραμμένο από τον Christopher Lovell. Αν μη τι άλλο μια αναπάντεχη κίνηση από τον Romero και στο πρώτο trailer που ακολουθεί θα πάρετε μια καλή γεύση από το τι σας περιμένει…

The post Sigil και… επιστροφή στο μέλλον για το θρυλικό Doom, 25 χρόνια μετά! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα