Resident Evil: Revelations

Μετά την όχι-και-όπως-θα-ήθελε-η-Capcom-να-πάει™ (:P) κυκλοφορία του Resident Evil 6, τα ζόμπια επιστρέφουν στην οθόνη σου με το Resident Evil: Revelations. Βασικά, το συγκεκριμένο παιχνίδι όντως είναι «επιστροφή», καθώς πρόκειται για υψηλής ανάλυσης επανέκδοση του παιχνιδιού από το 3DS!

Σενάριο
και τα ρέστα

Τα γεγονότα του παιχνιδιού θα μπορούσες να πεις πως είναι «σφήνα» ανάμεσα στα Resident Evil 4 και 5. Βρισκόμαστε στο 2005, ένα χρόνο μετά τα συμβάντα στην Terragrigia, όπου ο βιοτρομοκρατικός οργανισμός Il Veltro επιτέθηκε στην πόλη χρησιμοποιώντας βιοχημικά όπλα. Το παιχνίδι ξεκινάει με την Jill και τον Parker να βρίσκουν το πολυσυζητημένο κρουαζιερόπλοιο Queen Zenobia να πλέει μονάχο του στη μέση του ωκεανού. Αφήνουν λοιπόν το σκαφάκι τους και ανεβαίνουν στο πλοίο για να βρουν τα άλλα δύο μέλη της οργάνωσης BSAA –οι οποίοι όπως μάντεψες είναι οι «καλοί» της υπόθεσης. Έλα όμως που κάτι άλλο τους περιμένει μέσα στο κρουαζιερόπλοιο και όχι οι φίλοι τους…



Gameplay

Το Resident Evil: Revelations είναι ένα παιχνίδι με ζόμπια, και πρόκειται για ένα 1st/3rd person shooter τρόμου –ω ναι, μπορείς να αλλάζεις μεταξύ πρώτου και τρίτου! Ο τρόμος όμως, δεν περιορίζεται μόνο στην ατμόσφαιρα και στις απότομες «εκπλήξεις», αλλά θα συναντήσεις πολλές φορές τον τρόμο του να μείνεις χωρίς σφαίρες. :P Μέσα στο παιχνίδι θα χρειαστεί να εξερευνήσεις αρκετά, αλλά και να λύσεις γρίφους για να μπορέσεις να προχωρήσεις. Πάνω σου έχεις μια συσκευή με όνομα Genesis, η οποία είναι κάποιου είδους κιάλια-πιστόλι, και θα σε βοηθήσει στο να βρίσκεις αντικείμενα μέσα στη… «λίγδα». Το παιχνίδι διαθέτει και multiplayer, το λεγόμενο Raid Mode, όπου μαζί με άλλους παίκτες σφάζετε ορδές από ζόμπια!

Και από εμφάνιση;

Από εμφάνιση το παιχνίδι κάνει την προσπάθεια του. Τα γραφικά του δε θα σε ξετρελάνουν, και παρόλο που μιλάμε για HD μεταφορά από το 3DS, δεν τα καταφέρνει και τόσο –οι χαρακτήρες ωστόσο, είναι καλοφτιαγμένοι. Το παιχνίδι πάντως είναι άκρως ατμοσφαιρικό, με τους απαραίτητους θορύβους και εφέ που θα σε κρατήσουν σε υπερένταση! Αξιοσημείωτη φυσικά είναι και η ροή της ιστορίας, η οποία εκτυλίσσεται σε επεισόδια, και μάλιστα κάθε φορά μπαίνεις σε καινούριο επεισόδιο, σου κάνει ένα γρήγορο flashback του προηγούμενου, όπως ακριβώς στις ξένες σειρές!

Keywords
Τυχαία Θέματα