Rayman Legends

Εάν έχεις πάθος με τα platform παιχνίδια, τις αστείες σκηνές και ατάκες, τις πολύχρωμες πίστες και το ξύλο, θα λατρέψεις τη νέα προσθήκη στη σειρά Rayman της Ubisoft στα σίγουρα.

Σενάριο και τα ρέστα

Το Rayman Legends παίρνει θέση εκατό χρόνια μετά την περιπέτεια του Rayman Origins. Τι έκαναν οι ήρωες μας εκατό χρόνια; Ε λοιπόν κοιμόντουσαν! Όχι όμως και το σκότος, αφού άρχισε να πολλαπλασιάζεται σε επικίνδυνους ρυθμούς. Εφόσον λοιπόν η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει,

ο Bubble Dreamer στέλνει ένα τρελό ξωτικό, τον Murfy, να ξυπνήσει τους ήρωες μας. Σκοπός τους είναι η απελευθέρωση δέκα πριγκιπισσών και των teensies (κάτι μικροσκοπικά όντα).



Gameplay

Το gameplay είναι πλούσιο και ποιοτικό. Οι πίστες είναι αμέτρητες (εύκολες και δύσκολες) και δοκιμάζουν τα αντανακλαστικά σου συνεχώς. Σώνοντας τα teensies ξεκλειδώνεις τα επόμενα επίπεδα και σε συνδυασμό με το… ξύλο που ρίχνεις στα τερατάκια και τα χρήματα που μαζεύεις αυξάνεται το awesomeness level σου -θα σου πω τι είν’ τούτο, μη βιάζεσαι. Βέβαια δε θα μπορούσαν να λείπουν τα bosses, που σε σύγκριση με τον προηγούμενο τίτλο είναι πολύ πιο διασκεδαστικά. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, προσπαθείς να μαζέψεις όσα περισσότερα κέρματα μπορείς για να ξεκλειδώσεις περισσότερους χαρακτήρες. Αν θες και παρέα, μπορείς να παίξεις μαζί με φίλους σου σε τοπικό co-op (γιατί το online μας την έκανε), ενώ εάν θες κάποιον να ανταγωνιστείς υπάρχει το Kung Foot. Το Kung Foot είναι ένα multiplayer ποδοσφαιράκι με τέσσερις παίκτες (δύο επιθετικούς και δύο τερματοφύλακες), στο οποίο όμως επιτρέπονται κυριολεκτικά τα πάντα! Από online, μόνο τα challenges θα βρεις, στα οποία έρχεται και κολλάει το awesomeness level. Ανάλογα λοιπόν το «επίπεδο γαματοσύνης» σου, μπορείς να λάβεις μέρος σε online challenges με παίκτες από όλο τον κόσμο και να διεκδικήσεις trophies.

Και από εμφάνιση;

Η αναμονή για την κυκλοφορία του παιχνιδιού άξιζε σε όλους τους τομείς. Το παιχνίδι, εκτός ότι θα τρώει τις ώρες σου σαν πατατάκια με το πλούσιο υλικό του, είναι και πολύ προσεγμένο. Τα γραφικά είναι απίστευτα, ενώ δε θα μπορέσεις ποτέ να βρεις την αγαπημένη σου πίστα –αφού όλες είναι μία και μία. Ο ήχος από την άλλη, ταιριάζει με τον κάθε ήρωα και «δένει» όμορφα στις πίστες και στις μάχες.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις gameslife