Polk Audio Striker ZX: Gaming headset… «δυναμίτης»!

Ένα δυναμικό και ποιοτικό gaming headset είναι γνωστό ότι μπορεί να αποτελέσει ένα υπερπολύτιμο όπλο στη φαρέτρα κάθε φανατικού gamer που αγαπάει τα multiplayer online games (κι όχι μόνο). Το Striker ZX της Polk Audio είναι από τις καλύτερες λύσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγοτά στην κατηγορία των gaming headsets.

Το Striker ZX χρησιμοποιεί μια ιδιόκτητη τεχνολογία που του επιτρέπει μια πιο ευρεία και εντυπωσιακή ποιότητα ήχου, χωρίς να κουράζει. Μπορείτε να απαντήσετε ακόμη και κλήσεις μέσω

του τηλεφώνου σας. Επιπλέον, το headset περιλαμβάνει έναν ασύρματο custom-made αντάπτορα που συνδέει το headset με το χειριστήριο του Xbox One και το οποίο διαθέτει κουμπιά για να ελέγχονται τα χαρακτηριστικά του chat και η ένταση της φωνής. Επιπλέον, προσφέρει την ανωτέρου επιπέδου ποιότητα ήχου της Polk για τις αγαπημένες σας ταινίες, τη μουσική και τις τηλεοπτικές εκπομπές.

Εκτός από τα παραπάνω features, το σύστημα Comfort ProFit ™ δημιουργεί ένα ελαφρύ ακουστικό που σας βοηθά στη συγκέντρωση του παιχνιδιού χωρίς να σας εμποδίζει τίποτα και κανένας. Αποτελεί έναν συνδυασμό από ελαφριά, μορφοποιημένα headband, παχιά μαξιλάρια κεφαλής και αμφίδρομα περιστρεφόμενα cups, έτσι ώστε το Striker να στηρίζεται εύκολα και να εφαρμόζει στο κεφάλι σας. To Striker ZX της Polk Audio στοιχίζει 119 ευρώ.

The post Polk Audio Striker ZX: Gaming headset… «δυναμίτης»! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα