O Ed Boon «μίλησε» και… το Injustice 2 κυκλοφορεί μέσα στον Μάιο!

Οι λάτρεις των fighting games έχουν κάτι να περιμένουν μέσα στο 2017, καθώς η Warner και η NetherRealm ετοιμάζουν το sequel του Injustice: Gods Among Us. Αν και για το συγκεκριμένο sequel μάθαμε για πρώτη φορά στην

Ε3 2016, ωστόσο μέχρι πρότινος δεν είχαμε την παραμικρή ενημέρωση για το πότε ακριβώς ο εν λόγω τίτλος θα κάνει την εμφάνιση του. Παρόλα αυτά, ο γνωστός δημιουργός και game director: Ed Boon δεν «κρατήθηκε», ανακοινώνοντας μέσω του Twitter account του την ημερομηνία κυκλοφορίας του Injustice 2.

Έτσι λοιπόν το sequel του game όπου οι superheroes της DC συγκρούονται μέχρι τελικής πτώσεως, είναι προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνιση του στις 16 Μαΐου του 2017. Η συγκεκριμένη ημερομηνία επιβεβαιώθηκε λίγη ώρα αργότερα και από τον επίσημο λογαριασμό στο Twitter της NetherRealm με την σημείωση ότι η συγκεκριμένη ημερομηνία αφορά την αγορά της Αμερικής. Στο πρώτο trailer του Injustice 2 είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την Supergirl και Black Manta εν δράσει, ενώ μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί ότι εκτός από τους «συνήθεις ύποπτους» (Superman, Batman, Aquaman και Flash) θα δούμε και άλλους διάσημους ήρωες από το σύμπαν της DC όπως η Harley Quinn και ο Deadshot που από ότι φαίνεται εξαργυρώνουν την παρουσία και την αποδοχή τους από τους fans από το πρόσφατο Suicide Squad movie. Το πρώτο game της σειράς έκανε την εμφάνιση του μέσα στο 2013 και αποτέλεσε μία τεράστια επιτυχία, αποσπώντας θετικές κριτικές από κοινό και reviewers και σίγουρα το sequel μας έχει ανοίξει την όρεξη για τα καλά!

The post O Ed Boon «μίλησε» και… το Injustice 2 κυκλοφορεί μέσα στον Μάιο! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα