Microsoft: Στο GeForce Now τα παιχνίδια του Xbox

Σε ακόμα μία δεκαετή συμφωνία -με τη NVIDIA αυτή τη φορά- κατέληξε η Microsoft, η οποία δεσμεύτηκε να φέρει τα παιχνίδια του Xbox στην υπηρεσία streaming GeForce Now. O πρόεδρος της εταιρείας Brad Smith προχώρησε στην εν λόγω

ανακοίνωση στο πλαίσιο press conference στις Βρυξέλλες, στο οποίο παρευρέθηκαν ο CEO της Sony Interactive Entertainment Jim Ryan, o επικεφαλής της Activision Blizzard Bobby Kotick και άλλες σημαντικές προσωπικότητες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.


Ο Smith ανέφερε ότι αν η εξαγορά της Activision Blizzard ολοκληρωθεί, παιχνίδια σαν το Call of Duty θα είναι διαθέσιμα στο GeForce Now. Σημειώνεται ότι η είδηση αυτή έγινε γνωστή λίγο μετά την ανακοίνωση ανάλογης συμφωνία με τη Nintendo, η οποία φέρνει στο Switch τους τίτλους της Activision Blizzard. Οι χρήστες θα χρειαστεί να αγοράσουν τα παιχνίδια από το Xbox PC, Steam ή το Epic Games stores, προκειμένου να τα παίξουν στο GeForce Now. Δεν είναι ακόμη γνωστό το πότε τα παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα στην υπηρεσία, η οποία μετρά πάνω από 25 εκατ. χρήστες. Παρόλα αυτά, η NVIDIA μαζί με τη Microsoft θα πιάσουν άμεσα… δουλειά για να γίνει αυτό πραγματικότητα.

The post Microsoft: Στο GeForce Now τα παιχνίδια του Xbox appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα