Mario Party: Island Tour

Τη φάση του Νετ-πάρτι την έχεις ακουστά; Άραγμα με φίλους και κάποιο ανταγωνιστικό παιχνιδάκι για τουρνουά; Ο Mario διοργανώνει πάρτι στη φορητή κονσόλα της Nintendo και καλεσμένοι είναι όλοι οι φίλοι σου. Θα μπορέσει όμως το Mario Party: Island Tour να σας κρατήσει χορτάτους;

Σενάριο και τα ρέστα

Το σενάριο του παιχνιδιού είναι το εξής: ο Bowser χτίζει το δικό του κάστρο και με τη βοήθεια από

μερικές φούσκες φτιάχνει στρατό από φουσκωτούς κλώνους των αγαπημένων σου ηρώων. Επειδή όμως το mode αυτό είναι ψιλοβαρετό, σου προτείνω να προσπαθήσεις να περάσεις καλά με τους φίλους σου.



Gameplay

Ας ξεκινήσουμε από τα απλά. Το Bowser’s Tower είναι το single-player mode του Mario Party: Island Tour που υποτίθεται ότι είναι αποκλειστικά για σένα. Πρέπει λοιπόν να φτάσεις στη κορυφή του κάστρου ύστερα από αρκετά mini-games και bosses. Η πρόκληση είναι σχεδόν μηδενική, αφού μόνο τα τελευταία επίπεδα με έκαναν να δώσω λίγη σημασία στο παιχνίδι. Το Party mode είναι σαν ένα επιτραπέζιο για σένα και τους φίλους σου. Τα καλά μαντάτα είναι πως με μια αγορά του παιχνιδιού μπορείτε να παίξετε μέχρι τέσσερα άτομα.

Το νέο ταμπλό είναι αρκετά καλοφτιαγμένο με μυστικά περάσματα παγίδες αντικείμενα και σαφώς μπόλικα mini-games. Τα τελευταία είναι πολύ απλά και ο καθένας παίζει για τη πάρτη του. Ωστόσο, αυτή τη φορά νικητής δεν είναι αυτός με τα περισσότερα αστεράκια, αλλά αυτός που θα τερματίσει πρώτος. Τελευταίο mode είναι τα απλά mini-games που μπορείς να παίξεις με τους φίλους σου. Μπορείτε να τα παίξετε ένα-ένα ή να φτιάξετε κάτι σαν «playlist» για να τα ακούτε παίζετε με τη σειρά. Στα mini-games υπερισχύει η ποσότητα αντί της ποιότητας. Πολλά από αυτά χρειάζονται motion χειρισμό, ο οποίος δυστυχώς είναι αρκετά κακός.

Και από εμφάνιση;

Το παιχνίδι δεν έχει να ζηλέψει από άλλα σαν παρουσίαση, αλλά δεν έχει και τίποτα να σε εντυπωσιάσει. Ο ήχος δεν είναι κακός ούτε σαν ποιότητα ούτε σαν ρυθμό, αλλά σίγουρα δε θα ψάξεις το soundtrack στο YouTube.

The post Mario Party: Island Tour appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα