Invizimals: Η Συμμαχία [Βίντεο-παρουσίαση]

Το Invizimals: Η Συμμαχία, τον έναν εκ των δύο τίτλων Invizimals που λάνσαρε τώρα τελευταία η Sony (ο άλλος είναι το Invizimals: Το Χαμένο Βασίλειο που κυκλοφορεί στο PS3 με τα δύο παιχνίδια να συνδέονται σε cross-platform κατάσταση), είχα την ευκαιρία να τον δοκιμάσω για πρώτη φορά μερικούς μήνες πριν, στην preview έκδοση που μας είχε στείλει η Sony και οφείλω

να παραδεχθώ πως εντυπωσιάστηκα. Η τελική του έκδοση μου δημιούργησε τις ίδιες ακριβώς εντυπώσεις και με άφησε να αναλογίζομαι την πρόοδο που έχει σημειώσει η τεχνολογία, ιδίως στο κομμάτι που αφορά την επαυξημένη πραγματικότητα (augmented reality ή AR)…

Σενάριο και τα ρέστα

Όπως κάθε παιχνίδι της σειράς Invizimals, έτσι και το Invizimals: Η Συμμαχία μπλέκει το φανταστικό με το πραγματικό, γνωρίζοντάς σου τον Δρ. Kenichi Nakamura, τον ερευνητή που… ανακάλυψε τα invizimals. Τι είναι αυτά; Μικρά πλασματάκια, αόρατα με γυμνό μάτι που όμως ζουν και κινούνται ανάμεσά μας! Στόχος σου; Σαν άλλος κυνηγός να τα ψάξεις, να τα βρεις και να τα αιχμαλωτίσεις!



Gameplay

Στο Invizimals: Η Συμμαχία ακολουθείς μια συγκεκριμένη ρουτίνα: κατ’ αρχάς ψάχνεις ένα invizimal, το ανακαλύπτεις και κατόπιν «παλεύεις» μαζί του για να το αιχμαλωτίσεις. Άπαξ και το κάνεις αυτό, προστίθεται στη συλλογή σου και είσαι ελεύθερος να το χρησιμοποιήσεις σε μάχες, μέσα από τις οποίες θα το εξελίξεις. Το παιχνίδι όπως είπαμε βασίζεται στην τεχνολογία της επαυξημένης πραγματικότητας οπότε τα invizimals είναι λογικό να… κυκλοφορούν τριγύρω σου! Δεν θα χρειαστούν παρά μερικές επιφάνειες (και οι κάρτες AR που περιλαμβάνονταν στη συσκευασία του PS Vita σου) και είσαι έτοιμος! Για τις μάχες και τον χειρισμό των invizimals θα χρησιμοποιήσεις τόσο τα κουμπιά της κονσόλας, όσο και την οθόνη αφής με το touchpad της –με άλλα λόγια, τα πάντα όλα!

Και από εμφάνιση;

Το στοίχημα του Invizimals: Η Συμμαχία ήταν η μίξη του ψηφιακού με το πραγματικό και απ’ ό,τι φαίνεται, ο τίτλος της Novarama το κερδίζει. Τα invizimals θα εισβάλλουν «αρμονικά» στον χώρο σου ενώ στις περιπτώσεις που υπάρχουν 100% γραφικά, η οθόνη του PS Vita θα κατακλυστεί από ζωντανά χρώματα και πλάσματα με στρωτό animation που παραπέμπει σε… καρτούν!

The post Invizimals: Η Συμμαχία [Βίντεο-παρουσίαση] appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα