Halo Online. Ανακοινώθηκε PC-only F2P game από το σύμπαν του Halo!

H Microsoft επιβεβαίωσε σήμερα την ύπαρξη του Halo Online, ενός νέου multiplayer-only τίτλου που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά σε PC και θα βασίζεται σε ένα free-to-play μοντέλο. Όπως ανακοινώθηκε, το Halo Online είναι προγραμματισμένο να κάνει (αρχικά) την εμφάνιση του αποκλειστικά στην αγορά της Ρωσίας και θα βασίζεται σε μία αναβαθμισμένη version της game

engine του Halo 3. Μάλιστα, όπως τόνισαν οι υπεύθυνοι της Microsoft το Halo Online θα είναι optimized για να τρέχει άνετα σε low-spec συστήματα.

Αν και δεν θα υπάρχει ένα campaign mode, τα γεγονότα του Halo Online θα λαμβάνουν χώρα στις μυστικές εγκαταστάσεις της UNSC, όπου οι gamers ουσιαστικά θα συμμετέχουν στην σκληρή εκπαίδευση των Spartans. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να ξεκινήσει η closed beta, η οποία όμως θα είναι προνόμιο μόνο των Ρώσων gamers, με την Microsoft να διευκρινίζει ότι δεν έχει στα σχέδια της να κυκλοφορήσει μία version του Halo Online στο Xbox One, ενώ σε αυτή τη φάση δεν υπάρχουν σχέδια για την κυκλοφορία του F2P παιχνιδιού στις αγορές της Ευρώπης και της Βορείου Αμερικής, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται εντελώς το ενδεχόμενο να δούμε τελικά το συγκεκριμένο F2P τίτλο να έρχεται και από τα μέρη μας. Η ξεχωριστή αυτή έκδοση του Halo αναπτύσσεται από την Saber Interactive, ενός development studio που έγινε γνωστό μέσω των TimeShift games (ενώ στο παρελθόν στελέχη της Saber εργάστηκαν στα Halo: Combat Evolved Anniversary και Halo: The Master Chief Collection). Όσον αφορά τη διάθεση και την τεχνική υποστήριξη του Halo Online αυτή έχει περάσει στα χέρια του publisher Innova Systems, που ειδικεύεται στην δημιουργία MMO για την αγορά της Ρωσίας. Αν και μπορεί να μην το δούμε ποτέ, δεν σας κρύβουμε ότι ένα F2P και PC-only Halo multiplayer game, δεν μπορεί παρά να μας εξάπτει την περιέργεια!

The post Halo Online. Ανακοινώθηκε PC-only F2P game από το σύμπαν του Halo! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα