H Daybreak ανάβει κόκκινο για το MMO EverQuest Next!

Η Daybreak Games Company είναι γνωστό ότι πλέον διαχειρίζεται το portfolio των τίτλων που κάποτε άνηκαν στην Sony Online Entertainment (Planetside 2, ΕverQuest, Η1Ζ1 και DC Universe Online). Εδώ και χρόνια (από το 2013 συγκεκριμένα), οι developers της SOE εργάζονταν πάνω στην ανάπτυξη

ενός νέου EverQuest game, το οποίο θα εκμεταλλευόταν τις δυνατότητες των νέων κονσόλων. H SOE (και μετέπειτα Daybreak) είχε επενδύσει πολλά πάνω στην ανάπτυξη του EverQuest Next. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες και τη δουλειά των developers τα τελευταία τρία χρόνια, η Daybreak αποφάσισε να ακυρώσει την ανάπτυξη του συγκεκριμένου MMORPG.

Όπως έγινε γνωστό, από τον πρόεδρο της Daybreak Russell Shanks, το EverQuest Next ήταν κατώτερο των προσδοκιών και δεν μπορούσε να πιάσει τα ποιοτικά στάνταρ που είχε θέσει η Daybreak, για αυτό και η ακύρωση του συγκεκριμένου project ήταν μονόδρομος. Η συγκεκριμένη απόφαση έρχεται σε συνέχεια των περικοπών στις θέσεις εργασίας που πραγματοποίησε η Daybreak και που αφορούσαν κυρίως τους εργαζομένους και τα υψηλόβαθμα στελέχη που δούλευαν πάνω στο EverQuest franchise. Αν και η ακύρωση του εν λόγω project σίγουρα θα δυσαρεστήσει τους fans του MMO genre, παρόλα αυτά η Daybreak δηλώνει την υποστήριξη της στον κόσμο του EverQuest όπου στόχος της είναι να εξακολουθεί να κάνει πιο πλούσιο έναν κόσμο που έχει γράψει της δική του ιστορία στο gaming εδώ και 17 χρόνια.

The post H Daybreak ανάβει κόκκινο για το MMO EverQuest Next! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα