Final Fantasy XV και Food Porn… Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Το Final Fantasy XV κυκλοφόρησε στις 29 Νοεμβρίου φέτος και είναι η 15η από τις κύριες κυκλοφορίες της σειράς Final Fantasy (σε περίπτωση που το XV δε σε κατατόπισε). Δέκα χρόνια το περιμέναμε αλλά, όπως κατάλαβες από το review μας, χαλάλι.

Ας μπούμε όμως στο θέμα… ΦΑ-ΓΗ-ΤΟ. Σου αρέσει, μου αρέσει και, ευτυχώς, τυχαίνει να αρέσει και στους δημιουργούς του παιχνιδιού. Στην αποστολή τους να βάλουν μια νέα νότα ρεαλισμού στην περιπέτεια του πρωταγωνιστή, η διαδικασία του φαγητού έγινε μια μοναδική εμπειρία food porn-που ήταν και ο σκοπός του Hajime Tabata, κύριου υπεύθυνου του παιχνιδιού. Μπορείς να φας και να μαγειρέψεις 103+ συνταγές, οι οποίες όχι μόνο σε αφήνουν μες στα σάλια, αλλά και σου ανοίγουν το δρόμο για επιπλέον διαλόγους με τους χαρακτήρες στο παιχνίδι. Food, bringing people together για ακόμα μία φορά.

Το να ενσωματώσεις την πλήρη food porn εμπειρία σε ένα παιχνίδι βασίστηκε σε ομαδική δουλειά από τη Square Enix. Κατά τα λόγια του Tomohiro Hasegawa, υπεύθυνου της καλλιτεχνικής ομάδας, πολλά από τα πιάτα σχεδιάστηκαν από τους καλλιτέχνες βασισμένα σε φωτογραφίες, αλλά πολλές φορές μαγειρεύτηκαν και φωτογραφήθηκαν από τη “food team”, ώστε να υπάρχει μία πλήρης εικόνα του πιάτου. Ειλικρινά, η δουλειά που έγινε αξίζει τα συγχαρητήρια κάθε εθισμένου (και μη) στο φαγητό. Κατάφεραν να βρουν μια θέση στην καρδιά μου με cup noodles, τηγανιτές πατάτες, κλασσάτα πιάτα εστιατορίου αλλά, κυρίως, με μια τεράστια ποικιλία από πιάτα που ψήνονται από σένα σε μια μικρή κατασκήνωση στην εξοχή και που μοιράζεσαι με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές.

Less talking, more (food) porn!

The post Final Fantasy XV και Food Porn… Τι άλλο να ζητήσει κανείς; appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα