Everybody’s Golf (2017) Review

Το Everybody’s Golf είναι ένα PlayStation 4 exclusive game στο οποίο… παίζεις golf (δε νομίζω να είχες αμφιβολία). Το παιχνίδι ανήκει στο είδος των sport simulation games (ούτε για

αυτό νομίζω είχες αμφιβολία) και είναι από αυτά τα παιχνίδια που μπορείς να παίξεις μετά από μια κουραστική μέρα, παρέα με το αγαπημένο σου αναψυκτικό και σνακ.

Γενικά το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα ευχάριστο, και καταφέρνει να προσθέσει αρκετά στη σειρά «Everybody’s Golf» που κυκλοφορεί εδώ και 20 χρόνια. Τα γραφικά είναι καλύτερα από ποτέ, οι customization επιλογές τείνουν στο άπειρο, τα γήπεδα είναι τεράστια και αληθοφανή, ενώ υπάρχει και η επιλογή να παίξεις online και να πάρεις πολύτιμους extra πόντους ή/και να παίξεις ανταγωνιστικά. Επιπλέον, στο παιχνίδι μπορείς να οδηγήσεις kart μέσα στα γήπεδα, ενώ μπορείς ακόμη και να…ψαρέψεις!

Με το που ξεκινάς το παιχνίδι, στο σημείο που φτιάχνεις το χαρακτήρα σου, ξεκινάς να περνάς καλά. Το avatar σου μπορεί να είναι όπως τον θες εσύ, από κάτι απλό μέχρι… evil twin σου (αν και δυστυχώς δεν έχουμε «καλούς» και «κακούς» στο παιχνίδι, μόνο golf). Όταν ξεκινάς όντως να παίζεις, καταλαβαίνεις ότι το παιχνίδι έχει διαλέξει μια arcade-ίστικη αισθητική, όπου προσπαθείς να πατήσεις ένα κουμπί την κατάλληλη στιγμή ώστε να φτάσεις όσο πιο κοντά στην τρύπα μπορείς. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά modes που μπορείς να παίξεις σε single player (regular, tornado, clear, normal wind), κάθε ένα από τα οποία έχει αρκετή πλάκα.

Συνολικά στο Everybody’s Golf υπάρχουν 5 διαφορετικά γήπεδα, τα οποία ξεκλειδώνεις με αίμα, δάκρυα κι ιδρώτα (μεταφορικά και κυριολεκτικά). Το παιχνίδι έχει πολύ grinding, σε σημείο που μπορεί να βαρεθείς να βλέπεις το εκάστοτε γήπεδο μέχρι να ξεκλειδώσεις το επόμενο. Θα δώσω το ελαφρυντικό ότι στο παιχνίδι παίζεις golf, άρα αυτός είναι εξαρχής ο σκοπός, αλλά θα ήταν πιο ενδιαφέρον να είναι πιο εύκολο το να περνάς «levels», στην προκειμένη γήπεδα golf, και να υπάρχουν περισσότερα.

Το online mode είναι αρκετά ενδιαφέρον, καθώς μπορείς να παίξεις μόνος/-η μέχρι να τελειοποιήσεις τα χτυπήματά σου, ή να παίξεις σε ομάδα εναντίον μιας άλλης ομάδας, όπου θα ανταγωνιστείτε για το ποιός έχει τα πιο hot golf skills!

Αν θέλω να βγάλω μια τελική άποψη για το Everybody’s Golf, πρέπει να πω ότι έχει πλάκα, ειδικά αν σου αρέσουν τα sport sims και τα arcades. Είναι ακριβώς αυτό που λέει ότι είναι, χωρίς να σε κοροϊδεύει, καθώς πρόκειται για μια πιο fun εκδοχή του Golf, με πολύ καλή εικόνα και χιούμορ. Σίγουρα αξίζει να το κάνεις δικό σου αν είδες κάποια λέξη «κλειδί» παραπάνω!

The post Everybody’s Golf (2017) Review appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα