E3 2018 – Ανακοίνωση «δυναμίτης» με Devil May Cry 5!

Μία από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις του Microsoft E3 Press Conference είχε να κάνει με την ανακοίνωση ενός νέου Devil May Cry, το οποίο αν και παρουσιάστηκε για το Xbox One θα κάνει την εμφάνιση του τόσο σε PC όσο και σε PS4.

Το νέο entry στην over-the-top σειρά είναι προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνιση του μέσα στην άνοιξη του 2019, προσφέροντας την ίδια θεοπάλαβη δράση και φυσικά action sequences που το μόνο βέβαιο είναι ότι θα ξετρελάνουν τους fans του είδους.

Σύμφωνα με το story του Devil May Cry 5, πολλά χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που οι λεγεώνες της κολάσεως πάτησαν το πόδι τους στον πλανήτη μας, ωστόσο τώρα μία νέα «πιο απειλητική» εισβολή βρίσκεται στον ορίζοντα. Η ανθρωπότητα πλέον καλείται να βασιστείτε στις πλάτες (και στα όπλα) τριών νέων demon hunters, οι οποίοι καλούνται να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να προστατεύσουν την ανθρωπότητα από τον ολοκληρωτικό αφανισμό. To Devil May Cry 5 θα φέρει την σφραγίδα του ιθύνοντα νου της σειράς Hideaki Itsuno και με βάση τα όσα είδαμε στο πρώτο trailer φαίνεται ότι έχουμε να κάνουμε με ένα ακόμη… έπος! Πατήστε play και είναι βέβαιο ότι θα το λατρέψετε…

The post E3 2018 – Ανακοίνωση «δυναμίτης» με Devil May Cry 5! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα