E3 2018 – Ακονίστε τα ξίφη σας γιατί το SoulCalibur VI κυκλοφορεί τον Οκτώβριο!

Δεν υπάρχει πιο αγαπημένη sword-fighting σειρά από το SoulCalibur, καθώς είναι γνωστό ότι με τα SoulCalibur games έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές από gamers! Μία από τις πιο ευχάριστες παρουσίες της φετινής E3 λοιπόν είχε να κάνει με το SoulCalibur VI, το οποίο είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One στις 19 Οκτωβρίου. Το story του SoulCalibur VI διαδραματίζεται

κατά τη διάρκεια του 16ου αιώνα, με τους παίκτες να εμπλέκονται σε ένα μοναδικό ταξίδι (γεμάτο επικές μάχες), το οποίο θα τους οδηγήσει σε μία σειρά από αποκαλύψεις που αφορούν το σύνολο του σύμπαντος του SoulCalibur.

Πολλοί παλιοί γνώριμοι, αλλά και αρκετοί νέοι χαρακτήρες (όπως ο Mitsurugi και η Sophitia) θα κληθούν να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και το μοναδικό στυλ μάχης τους, ενώ φυσικά όπως ήδη γνωρίζουμε δεν θα λείπουν και οι special guest χαρακτήρες, όπως ο πρωταγωνιστής του Witcher, Geralt of Rivia. Εκτός από το εξαιρετικά δυνατό trailer που θα παρακολουθήσετε παρακάτω, μάθαμε περισσότερα για την collector’s edition η οποία είναι βέβαιο ότι θα ξετρελάνει τους fans, καθώς έρχεται με ένα συλλεκτικό αγαλματίδιο 35 εκατοστών, το season pass, digital sountrack και φυσικά το collector’s edition box. Απολαύστε το Ε3 2018 trailer του SoulCalubur VI και είναι βέβαιο ότι θα το λατρέψετε!

The post E3 2018 – Ακονίστε τα ξίφη σας γιατί το SoulCalibur VI κυκλοφορεί τον Οκτώβριο! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα