Digital 360: Το GamesLife.gr συμμετέχει στο απόλυτο Game Festival!

Για όλους εμάς τους φανατικούς λάτρεις των video games, το gaming ήταν είναι και θα είναι ο τρόπος ζωής μας, μία απόδραση από την καθημερινότητα που μας κάνει να ξεχνούμε τα όποια προβλήματα και να ζούμε αλησμόνητες στιγμές (gaming is… life άλλωστε που λέει και ένα γνωστό ρητό). Πέραν όλων των άλλων, για εμάς την κοινότητα των gamers, το gaming δεν μπορεί παρά να έχει τον χαρακτήρα μίας τεράστιας γιορτής και αυτό το feeling είναι που

θα βιώσουμε όλοι όσοι επισκεφθούμε το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου στο πλαίσιο του Digital 360: The Game Festival.

Στο διήμερο 25-26 Νοεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου σας προσκαλούμε να βιώσουμε μία ανεπανάληπτη «360» digital και gaming εμπειρία, η οποία θα συνδυάζει gaming tournaments, shows από YouTubers, cosplay, retro gaming, Virtual Reality, board games και αμέτρητα happenings που θα ενθουσιάσουν όλους τους gamers και λάτρεις της τεχνολογίας. Ξεκινώντας πρώτα από τα gaming tournaments (ποιος gamer άλλωστε δεν λατρεύει τα eSports) θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για μεγάλες αναμετρήσεις, όπου μόνο οι καλύτεροι μπορούν να επιβιώσουν σε τουρνουά πάνω στα League of Legends, Hearthstone, Pro Evolution Soccer 2018, Mortal Kombat XL, Injustice, Super Mario Kart, ARMS, NBA 2K18 κ.α. Φυσικά, όπως γίνεται σε κάθε eSports τουρνουά, οι νικητές θα κερδίσουν αμέτρητα πλούσια δώρα!

Και επειδή είναι γνωστό ότι δεν υπάρχει gamer που να μην λατρεύει το cosplay, το event θα κορυφωθεί με έναν ανεπανάληπτο cosplay διαγωνισμό, όπου δεκάδες διαγωνιζόμενοι θα φορέσουν την καλή τους διάθεση, αλλά και τα πιο εντυπωσιακά costume τους και θα δώσουν ένα μοναδικό performance, το οποίο είναι βέβαιο ότι θα χαραχθεί στην μνήμη όλων μας!

Παράλληλα, στο stage του Digital 360 θα παρελάσουν δεκάδες διάσημοι YouTubers που θα κάνουν τρομερό χαβαλέ επί σκηνής, ενώ παράλληλα στο Digital 360: The Game Festival θα βρίσκονται και εκπρόσωποι της ελληνική «indie» game development σκηνής, οι οποίοι θα σας παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους (ποιος είπε άλλωστε ότι οι Έλληνες game developers δεν μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια αντίστοιχες ξένες παραγωγές).

Και επειδή το Digital 360 είναι ένα fun-based event που απευθύνεται σε όλους τους gamers ανεξαρτήτως ηλικίας, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου θα υπάρχουν και δεκάδες υπολογιστές του παρελθόντος που θα σας ταξιδέψουν στα μονοπάτια του retro gaming! Πριν από πολλά χρόνια, την εποχή των λίγων… MHz και των ελάχιστων Mbytes, τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά και αυτά τα μηχανήματα θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε καλύτερα από κοντά στις 25 – 26 Νοεμβρίου, παίζοντας σε κονσόλες και προσωπικούς υπολογιστές των 80s και των 90s.

Και οι εκπλήξεις βέβαια δεν σταματούν εδώ, καθώς για τους λάτρεις των board games θα υπάρχουν ειδικά gaming sessions με μία σειρά από board games που θα έχουν σαν στόχο να προσφέρουν άπειρες fun στιγμές. Last but not… least, στο εν λόγω Game Festival έχουν δηλώσει συμμετοχή δεκάδες artists, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τα έργα τους, προβάλλοντας μικρά έργα τέχνης που είναι βέβαιο ότι θα τα εκτιμήσετε!

To Digital 360 θα είναι ένα Game Festival με τα ΟΛΑ του και το team του Gameslife.gr θα βρίσκεται στο εκθεσιακό του Περιστερίου στις 25 και 26/11! Press start και… Be Part of the game!

Η είσοδος στο event είναι ΔΩΡΕΑΝ και μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας πατώντας εδώ.

The post Digital 360: Το GamesLife.gr συμμετέχει στο απόλυτο Game Festival! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα