Chameleon: O κορυφαίος πολυχώρος για gamers (κι όχι μόνο)!

Πριν από μερικές μέρες ξεκίνησε τη λειτουργία του, το Chameleon, ένας μοναδικός στο είδος του πολυχώρος που θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως ο απόλυτος προορισμός για τους gamers. Οι δημιουργοί του με πολύ κόπο και μεράκι έδωσαν πνοή σε ένα ξεχωριστό project, το οποίο δημιουργήθηκε για να καλύψει όλες τις ανάγκες των φανατικών gamers, συνδυάζοντας ουσιαστικά μία σειρά από διαφορετικές gaming φιλοσοφίες.

Ειδικότερα, το Chameleon είναι ένας χώρος 300 τετραγωνικών που αποτελείται από μία μεγάλη σάλα για board games,

στην οποία μπορείτε να κάτσετε με την παρέα σας και να λιώσετε με τα καλύτερα επιτραπέζια που υπάρχουν (θα βρείτε μία πραγματικά τεράστια συλλογή). Φυσικά εκεί προσφέρονται όλες οι ανέσεις ενός σύγχρονου café-bar, οπού μπορείτε να απολαμβάνετε χαλαρά τον καφέ σας ή το ποτό σας και να παίζετε με το αγαπημένο σας επιτραπέζιο.

Οι εκπλήξεις βέβαια δεν σταματούν όμως εδώ, καθώς στο Chameleon περιλαμβάνονται δύο prive δωμάτια (για αρχή) που είναι σχεδιασμένα για να δώσουν μία νέα διάσταση στα gaming sessions σου. Το πρώτο από αυτά είναι το project room, το οποίο είναι εξοπλισμένο με Full HD προτζέκτορα, ο οποίος καλύπτει μία επιφάνεια 100 ιντσών, προσφέροντας την απόλυτη εμπειρία θέασης. Από το συγκεκριμένο Play room δεν λείπει φυσικά και ένα PlayStation 4 (με τέσσερα χειριστήρια) που σημαίνει ατελείωτο λιώσιμο με την παρέα (φανταστείτε τι επικές στιγμές μπορείτε να ζήσετε με τους φίλους σας λιώνοντας στο Pro ή στο ΝΒΑ 2K), αλλά και τέσσερις αναπαυτικές πολυθρόνες relax για… τρελό άραγμα.

Όσον αφορά τον δεύτερο διαθέσιμο ιδιωτικό χώρο που θα συναντήσετε στο Chameleon, εδώ σας περιμένει μία ακόμη έκπληξη, καθώς πρόκειται για ένα δωμάτιο που έχει διαμορφωθεί για να σας ταξιδέψει στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας. Εκεί θα βρείτε ένα Vive headset της HTC, έτοιμο να σας χαρίσει φανταστικές στιγμές στον κόσμο του Virtual Reality που είναι βέβαιο ότι θα σας κάνει να βαρεθείτε τον πραγματικό κόσμο.

O gaming πολυχώρος Chameleon βρίσκεται στην περιοχή του Ζωγράφου (Λεωφόρος Παπάγου 32) και λειτουργεί καθημερινά από τις 11 το πρωί μέχρι τη 1:00 το βράδυ. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο επίσημο page του Chameleon στο Facebook και στα τηλέφωνο επικοινωνίας: 21 2105 7838. Χωρίς αμφιβολία, πρόκειται για μία ξεχωριστή εμπειρία διασκέδασης που αξίζει να την ζήσετε εσείς και η παρέα σας!

The post Chameleon: O κορυφαίος πολυχώρος για gamers (κι όχι μόνο)! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα