Car Mechanic Simulator 2014

Είχες πάντοτε σαν όνειρο να γίνεις μηχανικός αυτοκινήτων και να ανοίξεις το δικό σου συνεργείο; Μήπως είσαι φοιτητής μηχανολογίας και θες να πάρεις μια γεύση από το μέλλον σου; :P Το Car Mechanic Simulator 2014 είναι ένα παιχνίδι ειδικά φτιαγμένο για την περίπτωσή σου. Μετά από αυτό θα είσαι πλέον πανέτοιμος την επόμενη φορά που θα πας το αμάξι σου για σέρβις!

Σενάριο και τα ρέστα

Αν θες

να το προσαρμόσεις στα ελληνικά δεδομένα, θα μπορούσες να πεις πως είσαι ένας ταπεινός μηχανικός με το συνεργειάκι του που προσπαθεί να επιβιώσει στην κρίση επισκευάζοντας αυτοκίνητα. ΟΚ, προφανώς και το έβγαλα από το μυαλό μου, σενάριο δεν έχει το παιχνίδι, εξάλλου για simulator μιλάμε!



Gameplay

Το Car Mechanic Simulator 2014 είναι ακριβώς αυτό που λέει ο τίτλος του: ένας προσομοιωτής μηχανικού αυτοκινήτων. Βρίσκεσαι αρχικά σε ένα γκαράζ (αργότερα πας και αλλού) όπου και χειρίζεσαι έναν τύπο σε κάμερα πρώτου προσώπου. Στο συνεργείο σου υπάρχει ο υπολογιστής σου, τον οποίο χρησιμοποιείς συνεχώς για να αγοράσεις εξαρτήματα, εγχειρίδια και να πάρεις κάποιο δάνειο αν δεν τα βγάζεις πέρα (η κρίση που λέγαμε :P). Εκτός από το PC θα βρεις και διάφορα άλλα εξαρτήματα και εργαλεία που θα χρησιμοποιείς στις επισκευές σου και φυσικά στο κέντρο του δωματίου βρίσκεται το αυτοκίνητο που απαιτεί επισκευή.

Ο κάθε πελάτης που αφήνει το αμάξι του συμπληρώνει και ένα χαρτί με τα λεγόμενά του και τις δουλειές που θέλει να γίνουν. Σκοπός σου είναι να αγοράσεις ανταλλακτικά και να τα τοποθετήσεις ή να ελέγξεις διάφορα κομμάτια του αυτοκινήτου για τυχόν προβλήματα. Συνολικά θα προβείς σε πάνω από 120 διαφορετικού είδους επισκευές, όπως διορθώσεις στο κιβώτιο ταχυτήτων, εργασίες φανοποιείου, ευθυγράμμιση, chip tuning, αλλαγές λαδιών και άλλα πολλά.

Και από εμφάνιση;

Όπως και οι περισσότεροι προσομοιωτές, έτσι και το Car Mechanic Simulator 2014 σκίζει στον εικαστικό τομέα. Τα γραφικά αλλά και η ανάλυση του παιχνιδιού είναι πολύ ικανοποιητικά! Επίσης, η μουσική είναι απλή και χαλαρωτική χωρίς να κουράζει!

The post Car Mechanic Simulator 2014 appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα