Call of Duty: Black Ops II – Uprising

Έχεις τερματίσει το campaign και λιώνεις στο multiplayer του Call of Duty: Black Ops II; Έχεις ψιλοβαρεθεί τους ίδιους χάρτες ξανά και ξανά και ψάχνεις κάτι διαφορετικό; Νομίζω πως ήρθε η ώρα να τσιμπήσεις ένα DLC. Και δε μιλάμε για ένα οποιοδήποτε DLC, αλλά για ΤΟ DLC,

με τίτλο Uprising. Σε αυτό μέσα θα βρεις τέσσερις νέους χάρτες για το multiplayer, αλλά και ένα ολοκαίνουριο mode στα ζόμπια.

Ξεκινώντας από τους χάρτες, δεν έχω να σου πω και πολλά. Τα ονόματα τους είναι Studio, Magma, Vertigo και Encore. Αν και οι τέσσερις είναι ποιοτικοί, προσωπικά ξεχώρισα δύο, τον Magma και τον Studio. Το Studio είναι ουσιαστικά μια επανέκδοση του Firing Range, από το προηγούμενο Black Ops, το οποίο σε βάζει σε κάποιο στούντιο του Hollywood, όπου γίνεται της… Πόπης! Στον Magma θα βρεθείς σε μια περιοχή που έχει καταληφθεί από λάβα και, παρόλο που είναι στάσιμο, προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία.



Ας μην κρυβόμαστε όμως πίσω από το δάχτυλο μας, για τα ζόμπια δεν ήρθες; :P Το νέο αυτό mode που θα βρεις μέσα στην κατηγορία Zombies στο αρχικό μενού, έχει τίτλο Mob of the Dead, και τοποθετείται στο… Αλκατράζ! Ω ναι, είστε ένα μάτσο φυλακισμένοι, που το σκάτε από τα κελιά και προσπαθείτε να δραπετεύσετε από τη φυλακή. Μόνο που σας κυνηγούν νεκροζώντανοι!

Η πίστα είναι εξίσου διασκεδαστική solo, αλλά και multiplayer. Όταν σε καταβροχθίζουν τα ζόμπι δεν θα δεις Game Over με την\ μία, αλλά θα γίνεις ένα πνεύμα (το οποίο είναι μπλε και πετάει κεραυνούς!), με το οποίο μπορείς να σκοτώσεις ζόμπι, να ενεργοποιήσεις γεννήτριες (λόγω ηλεκτρισμού), αλλά και να ξαναγυρίσεις πίσω στο σώμα σου συνεχίζοντας από εκεί που είχες μείνει. Οριστικό Game Over θα δεις όταν δεν προλάβεις στον χρόνο που σου δίνεται να επιστρέψεις πίσω στο σώμα σου.

Το Call of Duty: Black Ops II – Uprising είναι ένα από τα καλύτερα DLC που έχουν υπάρξει για το Call of Duty και σίγουρα αξίζει τα λεφτά του. Θα το βρεις στο Steam, στο PSN και στο Xbox LIVE στα 14,49€ (ή 1.200 MS points αντίστοιχα).

Keywords
Τυχαία Θέματα