Battlefield 1 και τα χαρακώματα του Α’ Παγκοσμίου σας περιμένουν!

Ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος είναι σίγουρα ο πιο «αδικημένος» πόλεμος για τους game developers, καθώς ή αλήθειά είναι ότι αφού ξεζουμίσανε τον Β’ Παγκόσμιο (μέχρι εκεί που δεν πήγαινε άλλο) μετά έστρεψαν το ενδιαφέρον τους στις πιο μοντέρνες και υποθετικές φουτουριστικές πολεμικές συγκρούσεις. Τώρα όμως με το νέο Battlefield 1 έφτασε η στιγμή που όλοι οι gamers περίμεναν εδώ και χρόνια, ένα major FPS

που θα λαμβάνει χρόνια στη διάρκεια του A’ Παγκοσμίου Πολέμου!

Το νέο Battlefield που φέρει για μία ακόμη φορά την υπογραφή της DICE θα εστιάζει στα αιματοβαμμένα πεδία των μαχών του Α’ Παγκοσμίου και εάν κρίνουμε από το πρώτο trailer που μόλις έσκασε για το παιχνίδι, έχουμε να κάνουμε με ατελείωτες δόσεις επικούρας που θα λατρέψουν οι fans των shooters. Το νέο Battlefield δείχνει να αποτυπώνει στην εντέλεια στο νοσηρό πολεμικό κλίμα του Α’ Παγκοσμίου, καθώς διαθέτει από μάχες με άλογα και τανκς μέχρι δίπλανα, ναυαρχίδες και Ζέπελιν, αλλά και δείγματα χημικού πολέμου! Η DICE υπόσχεται multiplayer battles με τη συμμετοχή 64 παικτών και τοποθεσίες που ξεκινούν από τις Άλπεις και φτάνουν μέχρι την αραβική χερσόνησο (ναι… περιλαμβάνει και τον θρυλικό Λώρενς της Αραβίας το μενού).

Όπως έγινε γνωστό, το Battlefield 1 θα έρθει σε PlayStation 4, Windows PC και Xbox One στις 21 Οκτωβρίου και θα κυκλοφορήσει σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις (Standard, Deluxe και Collector’s), με την συλλεκτική μάλιστα να περιλαμβάνει μία σειρά από bonus items σε physical μορφή όπως είναι ένα αγαλματίδιο, μία συλλεκτική τράπουλα, ένα υφασμάτινο poster κ.ά. Δεν έχουμε να πούμε περισσότερα, ας αφήσουμε καλύτερα το πρώτο trailer του παιχνιδιού να μιλήσει από μόνο του!

The post Battlefield 1 και τα χαρακώματα του Α’ Παγκοσμίου σας περιμένουν! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα