Apex Legends: Η Respawn τιμωρεί ανελέητα τους PC cheaters ακόμη και με… hardware ID bans!

Βασικό στοιχείο για την επιτυχία ενός online multiplayer παιχνιδιού είναι η καλλιέργεια και η δημιουργία ενός κλίματος που βασίζεται στη σωστή συνύπαρξη ανάμεσα στους παίκτες που πλαισιώνουν τον online κόσμο του. Για αυτό και οι περιπτώσεις cheating αν μη τι άλλο μπορεί να τραυματίσουν την εικόνα ενός παιχνιδιού και να χαλάσουν τη διάθεση όλων. Αυτό συμβαίνει και με το «φαινόμενο» που ακούει στο όνομα Apex Legends, με την Respawn να παίρνει δραστικά μέτρα απέναντι

στην παρουσία των cheaters που φτάνουν ακόμη και μέχρι το hardware ID ban! Τι πρακτικά σημαίνει αυτό; Ότι πολύ απλά όσα νέα accounts και να κάνουν στο Apex Legends, οι gamers που έχουν banaριστεί το σύστημα αντιλαμβάνεται το hardware configuration τους και πολύ απλά δεν τους επιτρέπει την είσοδο στο παιχνίδι. Η Respawn εκτός από τον πόλεμο που έχει κηρύξει στους cheaters επιχειρεί να βελτιώσει και να αναβαθμίσει την εμπειρία παιχνιδιού που προσφέρει το Apex Legends, καθώς θα υπάρξουν κυρώσεις για τους early-quiters, στο επόμενο update.

The post Apex Legends: Η Respawn τιμωρεί ανελέητα τους PC cheaters ακόμη και με… hardware ID bans! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα