Acer Predator 21X! Τρελό gaming laptop με κυρτή οθόνη!

H Acer στην IFA 2016, την μεγάλη έκθεση consumer electronic που διεξάγεται αυτή τη στιγμή στο Βερολίνο, έχει πολλές φορές και gaming χρώμα, καθώς εκατοντάδες κατασκευαστές παρουσιάζουν τα τελευταία προϊόντα τους. Μία από τις πιο δυναμικές προτάσεις που παρουσιάστηκαν στην έκθεση είχε να κάνει με το Acer Predator 21X, το οποίο πρόκειται για το πρώτο gaming laptop

με κυρτή οθόνη!

Tο Predator 21X, αποτελεί ένα gaming laptop τεραστίων διαστάσεων με ultra-wide curved οθόνη στις 21 ίντσες, η οποία προσφέρει την απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού στους gamers. Με ανάλυση στα 2.560×1.080 pixels, υποστηρίζει τεχνολογία G-Sync, η οποία προσφέρει ακόμη πιο απλά frame rates, καθιστώντας έτσι το Predator X21 το όνειρο κάθε απαιτητικού extreme gamer. Φυσικά τα ανεπτυγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά του δεν σταματούν εδώ, καθώς το Predator 21X έρχεται με μία ειδική τεχνολογία eye tracking, σύστημα ήχου 4.2, μηχανικό πληκτρoλόγιο με φωτιζόμενα πλήκτρα και ένα trackpad κάτω από το number pad.

Φυσικά το Predator 21X δεν θα κάνει συμβιβασμούς σε επίπεδο performance, καθώς έρχεται με 7ης γενιάς Intel iCore επεξεργαστές και dual GeForce GTX 1080. H δυναμική πρόταση της Acer είναι προγραμματισμένη να κάνει την εμφάνιση της μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2017 και η Acer δεν έδωσε στη δημοσιότητα το πόσο θα στοιχίζει (προφανώς και θα απαιτεί ένα σκασμό χρήματα για να το αποκτήσεις)!

The post Acer Predator 21X! Τρελό gaming laptop με κυρτή οθόνη! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα