AOC G2460PQU Gaming Monitor

Τελικά η νέα κατηγορία μας με το PC Stuff στο Hardware δεν πήγε άκλαυτη. Αυτή τη φορά σου έχουμε άλλο ένα gaming monitor (οθόνη, καλέ) για τον υπολογιστή σου, και μάλιστα πρόκειται για μια οθόνη στην οποία είχαμε αναφερθεί και παλιότερα. Η AOC G2460PQU λοιπόν είναι το gaming monitor που ψάχνεις!

Τί έχει λοιπόν πάνω της η οθόνη; Και τι δεν έχει να λες! Καταρχήν ας αρχίσουμε με αυτά που κάνουν «μπαμ», όπως το USB hub

που βρίσκεται στο πλάι της οθόνης (δύο θύρες στο πλάι και δύο από κάτω), για να συνδέεις σε χρόνο «dt» τις συσκευές σου χωρίς να χρειάζεται να φτάνεις στον πύργο. Επιπρόσθετα, επάνω στην οθόνη υπάρχει και ηχείο, σε περίπτωση που έχεις θέμα με τα ηχεία σου -μη μας μείνεις και χωρίς ήχο. Από συνδέσεις θα βρεις HDMI, DVI, αλλά και VGA, για να διαλέξεις αυτό που αρμόζει στα γούστα σου –και στην κάρτα γραφικών σου βέβαια. :P



Από χαρακτηριστικά τώρα (μιας και είναι αυτό που μας καίει), η G2460PQU όπως πολύ σωστά μάντεψες διαθέτει διαγώνιο 24 ιντσών. Το ratio της είναι 16:9 και η ανάλυση η κλασική 1920×1080. Ωστόσο, έχουμε πολύ δυνατή συχνότητα, η οποία αγγίζει τα 144 Hz (!!!). Η φωτεινότητα φτάνει τα 350 cd/m2 και η αντίθεση των χρωμάτων έχει αναλογία 1.000:1. Τέλος, το μόλις 1 millisecond χρόνου απόκρισης καθιστά την οθόνη ιδανική για gaming.

Τελευταία σου αφήσαμε την καλύτερη λειτουργία της οθόνης, η οποία είναι ο μηχανισμός περιστροφής που υπάρχει στο πίσω μέρος. Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες, στο πίσω μέρος της οθόνης, πάνω στον σκελετό, υπάρχει ένα σύστημα σιδηρόδρομου το οποίο σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις… παπάδες με την οθόνη. Αρχικά λοιπόν, μπορείς να γυρίσεις την οθόνη σου 90 μοίρες, και να την βλέπεις όρθια (δεν ξέρω κατά πόσο θα σου χρειαστεί αυτό, αλλά μπορείς να το κάνεις!). Έπειτα, με τη χρήση του μηχανισμού μπορείς να ανεβοκατεβάσεις την οθόνη για να την έχεις στο ύψος που θέλεις –οι φωτογραφίες θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις αυτά που λέω, αν σου φαίνονται κινέζικα.

Αν λοιπόν ψάχνεις μια δυνατή και καλή λύση για monitor στον υπολογιστή σου και είσαι διατεθειμένος να επενδύσεις πάνω από τρία κατοστάρικα, η AOC G2460PQU θα σου προσφέρει τα πάντα. Απίστευτα χρώματα, ασυναγώνιστη απόκριση, λειτουργίες που θα κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη.



Keywords
Τυχαία Θέματα