1500 AFK farmers έφαγαν ban στο For Honor!

Σε καμία εταιρεία δεν αρέσει να βλέπει τεμπέληδες παίκτες που αντί να παίζουν το παιχνίδι χρησιμοποιούν cheats ώστε να πάνε μπροστά. Θα πω ότι προσωπικά συμφωνώ με την άποψή τους, καθώς δεν έχει νόημα να αγοράσεις ένα παιχνίδι για να μη το παίζεις. Εγώ, βέβαια, δεν έχω φτιάξει παιχνίδι (πόσο μάλλον το τρανό For Honor) ώστε να ρίχνω τριήμερα bans. Α, ναι, 1500 AFK farmers έφαγαν 3-ήμερο ban στο For Honor για την άτιμη (get it?) πράξη τους. Γύρω στις 4000 ακόμα cheaters έχουν λάβει προειδοποίηση

ότι, αν δε σταματήσουν να φέρονται έτσι, μπορεί να φάνε ακόμα και permaban από το παιχνίδι (όλα αυτά σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Ubisoft-η οποία φτιάχνει το παιχνίδι-καθώς και το Reddit του For Honor).

Κοινές πρακτικές που έχουν χρησιμοποιηθεί από παίκτες μέχρι τώρα είναι «λαστιχωμένα» χειριστήρια (όπου τοποθετείς ένα λαστιχάκι με τέτοιο τρόπο ώστε ο χαρακτήρας να τρέχει συνέχεια στην ευθεία), καθώς και ειδικά προγράμματα τα οποία προσφέρονται στους ενδιαφερόμενους AFK farmers. Σχεδόν όλα τα διάσημα online παιχνίδια έχουν ένα ποσοστό παικτών οι οποίοι προτιμούν αθέμιτες μεθόδους για να πάρουν πράγματα μέσα στο παιχνίδι, τα ίδια έχουμε δει στο Overwatch πολλάκις, άλλωστε, αλλά το ευχάριστο για μας τους νομοταγείς είναι πως φαίνεται ότι οι εταιρείες προσπαθούν πραγματικά για ένα ισότιμο περιβάλλον μέσα στο παιχνίδι και μια πιο ευχάριστη εμπειρία για όλους τους παίκτες.

Επιχειρήσεις «σκούπα», λοιπόν, μέχρι οι cheaters να βάλουν μυαλό και να αφήσουν τη Ubisoft να βελτιώσει τα πραγματικά σημαντικά πράγματα στο For Honor!

The post 1500 AFK farmers έφαγαν ban στο For Honor! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα