Το The Witcher 3: Wild Hunt θα είναι ο τελευταίος τίτλος ''Witcher''

Ανακοινώθηκε επισήμως το παιχνίδι από την CD Projekt RED

Μετά την αποκλειστική συνέντευξη των παραγώγων του Witcher στο Gameinformer και την αποκάλυψη της δημιουργίας του Witcher 3: Wild Hunt, ο τίτλος ανακοινώθηκε και επίσημα από την CD Projekt RED.
Μιλώντας για το τρίτο μέρος της σειράς, το Studio αποκάλυψε πως το Witcher 3

θα είναι η πληρέστερη και παράλληλα τελευταία προσθήκη. Σχέτικα με τον κόσμο του πάιχνιδιού το ''αφεντικό'' της CD Projekt RED, Adam Bedowski, είπε πως ο χάρτης θα είναι 30 φορές μεγαλύτερος από αυτόν του ''The Witcher 2''. Οι παίκτες θα ταξιδεύουν ελεύθερα μέσα σε δάση, λίμνες, βουνά, πόλεις και χωριά χωρίς περιορισμούς. Κάθε περιοχή θα κατοικείται από διαφορετικούς πληθυσμούς με τα δικά τους έθιμα, μύθους και προβλήματα. Θα υπάρξουν σίγουρα βελτιώσεις στο σύστημα μάχης του παιχνιδιού. Συμπλήρωσε πως η τεχνολογία έχει φτάσει στο σημείο όπου επιτέλους μπορούν να αναπτύξουν το παιχνίδι τους όπως ακριβώς το ονειρεύονται.

Για τον εορτασμό της ανακοίνωσης του Witcher 3, η CD Project RED προσφέρει στο Steam τα The Witcher και The Witcher 2 σε 50% έκπτωση. Επίσης, θα υπάρξει και μόνιμη μείωση τιμής στα 30 ευρώ για την έκδοση του The Witcher 2 σε Xbox 360. Η κυλοφορία του The Witcher 3: Wild Hunt αναμένεται μέσα στο 2014 για PC και όλες τις next-gen κονσόλες.

Παράλληλα, δημοσιεύτηκε και το πρώτο Teaser Trailer του τίτλου. Δείτε το παρακάτω:

{youtube}KlKf-3Ii-Mw{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα