Το LEGO City Undercover αποκτά ένα "DLC" διαφορετικό από ...

Αποκτήστε πρόσβαση σε κλειδωμένο υλικό μέσα από ένα πρωτότυπο DLC

Με το δελτίο Τύπου που ακολουθεί, η εταιρεία Nortec Multimedia, αντιπρόσωπος της Nintendo στη χώρα μας, ανακοινώνει την κυκλοφορία DLC για το LEGO City Undercover.

15 Μαρτίου 2013 – Μία νέα,
διασκεδαστική σειρά, γεμάτη δράση και χιούμορ ξεκινά με το LEGO® City Undercover, που κυκλοφορεί αποκλειστικά για το Wii U στις 28 Μαρτίου, με το δεύτερο παιχνίδι, το LEGO® City Undercover: The Chase Begins να έχει ήδη ανακοινωθεί για το Nintendo 3DS για κυκλοφορία εντός του 2013.Μία από τις παλαιότερες σειρές παιχνιδιών της LEGO®, η LEGO® City, αποκτά ψηφιακά «σάρκα και οστά» και γίνεται διαθέσιμη για να την εξερευνήσετε σπιθαμή προς σπιθαμή, αναλαμβάνοντας τον έλεγχο του δαιμόνιου Chase McCain, ενός μυστικού αστυνομικού που καλείται να σώσει την πόλη από το κύμα εγκληματικότητας που την μαστίζει.Πιστό στην παράδοση των παιχνιδιών LEGO®, στο παιχνίδι καλείστε να φτιάξετε μία μεγάλη ποικιλία από κατασκευές, αποκτώντας έτσι, μεταξύ άλλων, πρόσβαση σε μία τεράστια ποικιλία οχήματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην μάχη σας ενάντια στο έγκλημα. Ακολουθώντας αυτή ακριβώς την παράδοση, η LEGO® έχει ήδη κυκλοφορήσει το πρώτο DLC για το παιχνίδι, που είναι διαφορετικό από ότι έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα.Τα κτήρια και τα οχήματα του παιχνιδιού βασίζονται στενά σε πραγματικές κατασκευές της LEGO®, που μπορείτε να συναρμολογήσετε και στον πραγματικό κόσμο, όπως το αστυνομικό τμήμα, το ναυπηγείο, την κινητή μονάδα της αστυνομίας, το δασικό αστυνομικό τμήμα, το πυροσβεστικό τμήμα και μία τεράστια ποικιλία από επίγεια, θαλάσσια και εναέρια οχήματα. Το ίδιο ισχύει και για τον σετ 60007 High Speed Chase, που περιλαμβάνει ένα περιπολικό τζιπ, κάμπριο σπορ αυτοκίνητο, αστυνομική μηχανή και εξοπλισμό για οδοφράγματα. Στο πακέτο του παιχνιδιού θα βρείτε και μία φιγούρα του πρωταγωνιστή Chase McCain.Ωστόσο, εκτός από ένα συναρπαστικό σετ κατασκευών της LEGO® που μπορεί να σας προσφέρει στιγμές διασκέδασης και δημιουργικότητας κατά την συναρμολόγησή του, το συγκεκριμένο προϊόν σας επιτρέπει να το μεταφέρετε και μέσα στο παιχνίδι LEGO® City Undercover, δίνοντάς σας πρόσβαση στα οχήματά του και στον ψηφιακό κόσμο του παιχνιδιού. Επιπλέον, ο κωδικός που περιλαμβάνεται στο πακέτο σας επιτρέπει να ξεκλειδώσετε και μία σειρά από μυστικές αποστολές στο video game. Έτσι, στην ουσία το σετ 60007 High Speed Chase της LEGO® είναι και ένα in game – off game πρωτότυπο DLC για το παιχνίδι LEGO® City Undercover του Wii U, με το οποίο μπορείτε να παίξετε τόσο στον πραγματικό κόσμο, όσο και στον ψηφιακό κόσμο του παιχνιδιούΤο ευφάνταστο αυτό "DLC" είναι ήδη διαθέσιμο σε όλα τα μεγάλα καταστήματα παιχνιδιών και όπου αλλού πωλούνται παιχνίδια της LEGO®, οπότε μπορείτε να το αποκτήσετε ήδη.
Το παιχνίδι LEGO® City Undercover κυκλοφορεί αποκλειστικά για το Wii U στις 28 Μαρτίου. Μπορείτε να παραγγείλετε τώρα το δικό σας αντίτυπο και να εκμεταλλευτείτε τους διπλούς πόντους Nortec Club που αντιστοιχούν στην προ-παραγγελία του από το www.nortec.gr, πατώντας εδώ.

{youtube}Xp_RDaAECog{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα