Θα δούμε τα The Witcher 3 και Deep Down στο Xbox One ;

Οι υπεύθυνοι των τίτλων δεν ανοίγουν ακόμη τα χαρτιά τους

Η CD Project RED ερωτήθηκε από το Gamespot για το αν το next-gen RPG της, The Witcher 3: Wild Hunt, θα κυκλοφορήσει στο Xbox One τώρα που πλέον έχει ανακοινωθεί.

Η απάντηση του Adam Badowski, διευθυντή του studio, ήταν πως αυτή την στιγμή δεν μπορεί να δώσει κάποιες πληροφορίες και πως θα μάθουμε περισσότερα στην E3.

Σχεδόν σίγουρη, όμως, πρέπει να θεωρείται η κυκλοφορία του παιχνιδιού στο Xbox One, αφού το studio έχει ανακοινώσει πως θα διατεθεί σε PS4, PC και όλα τα υπόλοιπα συστήματα επόμενης γενιάς. Ίσως ο λόγος που δεν απάντησε ο Badowski να είναι το ότι το studio ετοιμάζεται να κάνει κάποια επίσημη παρουσίαση στο Xbox One και να ανακοινώσει κάποιo αποκλειστικό υλικό για την κονσόλα της Microsoft στην E3.

Ένας ακόμη τίτλος για τον οποίο δεν έχουμε γνώση για το αν θα κυκλοφορήσει στο Xbox One είναι το Deep Down. Το παιχνίδι αποκαλύφθηκε στο event του PS4 τον Φεβρουάριο και άφησε θετικές εντυπώσεις. Όταν η Capcom ερωτήθηκε για το αν θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι και στο Xbox One, δήλωσε πως αυτή την στιγμή δεν μπορεί να δώσει κάποια απάντηση. Ίσως μάθουμε περισσότερα στην E3.

{youtube}ivwgE_t8a5s{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα