Πληροφορίες για το Xbox One από την PAX

Περί δίσκων και χειριστηρίων


Αυτές τις μέρες λαμβάνει χώρα η έκθεση Penny Arcade Expo (PAX) και λάβαμε κάποιες νέες πληροφορίες όσον αφορά τη νέα κονσόλα της Microsoft που αναμένουμε να κυκλοφορήσει.

- Σε μια κονσόλα Xbox One θα μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα 8 χειριστήρια (εν αντιθέσει

με τα 4 για το Xbox 360). Επίσης θα έχουν εμβέλεια περίπου 9 μέτρων. Παλαιότερα είχε ανακοινωθεί πως μέσω του Kinect θα μπορούν να εντοπίζονται ποιοι παίκτες κρατούν ποιο χειριστήριο, ώστε να αριθμούνται ανάλογα.

- Το Χbox One δε θα υποστηρίζει εξωτερικές μονάδες αποθήκευσης την ημέρα κυκλοφορίας της. Όπως ενημέρωσε ο Major Nelson, μέσω ενός Q&A, το χαρακτηριστικό αυτό θα προστεθεί αργότερα, όπως ακριβώς έγινε και με το Xbox 360. Το Xbox One θα κυκλοφορήσει με σκληρό δίσκο των 500 GB για να αποθηκεύετε τα παιχνίδια/saves/ταινίες/κλπ, ενώ όταν προστεθεί το εν λόγω χαρακτηριστικό αργότερα, θα μπορείτε να αποθηκεύετε και να κάνετε install τα παιχνίδια σας σε εξωτερικούς δίσκους και sticks.

- Το FIFA 14 θα είναι δωρεάν μόνο για όσους έχουν προπαραγγείλει την κονσόλα και για όσο υπάρχει απόθεμα. Η προσφορά ισχύει μόνο για την Ευρώπη. Συγκεκριμένα για την Ελλάδα είναι δύσκολο να πούμε τι ακριβώς θα ισχύσει, καθώς δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.



Keywords
Τυχαία Θέματα